Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

#2 Sondaj Next Update


Kelton
 Share

Next update  

553 members have voted

  1. 1. Care sistem îl doriți în următorul update? / Which system do you want to see in the next update?

    • Sistem de Rob / Rob System
      196
    • Sistem de Paintball / Paintball System
      39
    • Sistem de Blacklist Facțiuni / Faction Blacklist System
      75
    • Sistem de Surrender / Surrender System
      65
    • Sistem Sală de Antrenamente Facțiuni / Faction Training Room System
      178


Recommended Posts

Am votat sistemul de Paintball, pentru ca ar fi bine sa se adauge niste markere pe minimap si sa se ia mai multe lucruri de la War.Pentru ca playerii din PD-uri/Factiuni pasnice/Civili sa vada cum e la War si s-ar distra mai mult cand ar merge la PaintBall.

Link to comment
Share on other sites

Desi nu fac parte dintr-un gang, am votat sistemul de sala pentru antrenamente. Motivul este unul simplu, in acest fel fiecare gang isi poate sustine fiecare proba in liniste si fara sa fie deranjat de anumiti jucatori ce nu au altceva mai bun de facut. Mi se pare cel mai potrivit lucru si consider ca e de mare ajutor.

Link to comment
Share on other sites

Sistem Sala Antrenamente Factiuni

 

De cele mai multe ori, noi membrii departamentelor suntem deranjati cand ne tinem antrenamentul la area deoarece apar civilii care pot intra in area cu un avion sau elicopter.

Link to comment
Share on other sites

Sondajul acesta se încheie aici. Într-unul dintre updateurile foarte apropiate vom implementa un nou sistem de rob iar la scurt timp după acesta o sală de antrenamente pentru facțiuni :)

 

Vă mulțumim pentru păreri.

 

English

 

 

This poll ends here. In one of the nearby updates we will implement a new rob system and shortly after that faction training rooms :)

 

Thank you for your feedback.

 

Link to comment
Share on other sites

Datorită mai multor factori precum dificultatea actualizării, ordinea lor cât și a planurilor noastre s-ar putea ca unele dintre actualizările de mai sus să apară înaintea sistemului de rob. Dorim însă să vă anunțăm că un nou sistem de rob va apărea cât mai repede cu putință, chiar dacă nu la acest update sau la următorul, dar până de Crăciun ne vom bucura cu toții de el.

 

Vă mulțumim!

 

English

 

 

Because of multiple factors like the update's difficulty, their order and our plans it is possible that some updates from above may happen before the rob system update. We want to inform you though that the new rob system will happen as soon as possible, even if not in this update or the next, but until Christmas we will all enjoy it.

 

Thank you!

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.