Jump to content

Regulă nouă: Activitate minimă de două ore pe zi pentru fiecare zi din lună


Peiu S4F

Recommended Posts

Am făcut acest topic, pentru că în caz că nu știți deja tocmai se adaugă o regulă nouă. (strict pentru facțiuni)

Care este aceea ?

 

Mai nou suntem obligați să intrăm două ore pe zi în acest joc. Nu contează că avem locuri de muncă sau școală, sau o viață personală, dacă la sfârștiul lunii nu avem acest minim de ore o să fim DEMIȘI PENTRU INACTIVITATE.

 

Dacă azi nu intrăm să luăm două paydayuri, mâine trebuie să recuperăm și practic să stăm 4 ore și să jucăm samp pe B-Zone.

 

Chestia asta o mai pățesc numai la job, dacă am o problemă plec cu două ore mai devreme, dar după trebuie să recuperez orele acelea, dar acolo măcar sunt plătit :).

 

În National Guard deja au existat două victime (Marius și Zoline) deși regula nu era oficială, cei de la conducerea serverului s-au asigurat că vor fi demiși.

 

Vreau să vă arăt ceva:

 

Faction Logu NG motivul pentru care au fost dați afară - link

Zoli ore jucate - link

Marius ore jucate - link

 

Și acum decisiva

 

Admin level 5 actual ore jucate - link (Nu am nimic cu tine, dar ceva nu se pupă, iar explicații nu există, apropo noi avem voie cerere de inactivitate minim 14 zile )

 

Regula este o prostie, am auzit că prin această regulă vor să repopuleze serverul, nu prea cred că o să reușească, nu știu cum sunt puștii de 10-17 ani care joacă, dar nu cred că toată lumea o să vrea să intre din obligație (desigur presupun că există și no liferi).

 

 

Vinnie înțeleg că îți place acest joc și ți-ai petrecut circa 20k de ore în el, dar te rog întelege-ne că nu putem face toți asta.

Eu cred că unele persoane din acest staff au uitat ce înseamnă definiția cuvântului joc.

Dacă ați uitat vă amintesc eu că este ceva ce faci din plăcere nu din obligație. Nu cred că undeva în această lume există servere în care cer un minim de ore jucate.

 

Atâta timp cât ne facem datoria, ne facem rapoartele, nu cred că trebuie să ne obligați să ne petrecem un număr de ore în acest joc.

 

Momentan atât am avut de spus, vreau să aud și părerea celorlalți jucători.

Kelton, vrem o explicație destul de logică, nu cea clasică ''Dacă nu vă convine, sunteți liberi să plecați".

Link to comment
Share on other sites

@@Peiu S4F, Problema e ca nu adauga nimic care sa ne motiveze sa jucam. Daca ar adauga 2-3 job-uri noi, lucruri noi care sa ne tina in joc pentru cateva ore ar fi ok, dar ei actualizeaza comanda /members pe care nimeni nu o foloseste sau sistem-ul de licitatii :|

@@Kelton, cu aceste reguli si update-uri pe care le faceti comunitatea se duce pe dick.

Link to comment
Share on other sites

@, cam asta vor, dar se va întâmpla opusul.

 

@, Sistemul de licitații a fost creat cu un scop, playeri să cheltuie banii și să bage gold. Înainte casele se eliberau la stat fără licitație, dacă aveai noroc băgai repede /buyhouse și pac aveai casă pe 10k maxim.

 

 

Link to comment
Share on other sites

E absurd man, nu au dreptul sa ne forteze, si in plus cu ce motiv au adaugat regula asta? Ai uitat sa precizezi. Vreau sa stiu motivul adaugarii acestei reguli.

Link to comment
Share on other sites

O prostie... Sunt zile in care chiar nu ai chef sa joci,sau vrei sa iti pierzi timpul si altcumva nu numai jucand samp. Macar de ar fii functional sistemu ala in pnm "adm goodboy" nu doar sa fie trecut la implementat. Numai azi am luat 2 kick-uri la :59

Si puteau si ei sa-i fii dat afara pe Marius si Zoli fara 3/3 si fp 0, nu ca pe niste caini de care nu mai ai nevoie deparca cine stie cat au gresit...

 

Apropo,unde pot vedea si eu acea regula?

Link to comment
Share on other sites

Regula mai prost gandita decat asta nu se putea gasi, SAMPul parca era un joc, nu o indatorire zilnica, vad ca unii odata cu functia uit de distractie, vreti sa vedeti serverele populate dar cu asemenea reguli, o sa ajungeti la ~100/zi.

Vorba lui @ va intereseaza mai mult euro, dar cum pleaca jucatorii in prostie in urma acestor reguli, chiar ma intreb de unde o sa mai vina $$$.

 

Peiu nab.

Link to comment
Share on other sites

''Atâta timp cât ne facem datoria, ne facem rapoartele, nu cred că trebuie să ne obligați să ne petrecem un număr de ore în acest joc.'' Asa e, daca facem raportul care e faza?? Eu nu am timp sa intru in timpul saptamanii ca am viata reala si scoala frate :|

Link to comment
Share on other sites

Chiar nu am știut de regulă, Însă dacă chiar este cum spune Peiu este nesimțire maximă pe B-zone. Mai umilitor sau josnic de atât chiar nu am crezut ca o să fie vreodată B-zone. Chiar nu mai este nimic de spus, îmi pare rău pentru ca am jucat pe serverul ăsta, îmi pare rău pentru cei care o să fie demiși pentru inactivitate, îmi pare rău pentru cei care au donat. Numai este mult până când o să fie update de genu', nu donezi 10 euro pe săptămână, BAN. Pe lângă ca o grămadă de chestii pe server sunt inutile, nu exista atracții pe server, cam aceleași lucruri de 7 ani, lag, host de 2 lei, dm-eri, codați, copii cu grămadă în Staff, majoritatea cu ces, regulament aiurea, vine o regulă "foarte bine" gândită. Sincer, sper să rămână vinnie, kelton și bobo pe serverul ăsta și sa-si dea ban singuri ca nabii. No bine, acuma dacă ai comentat, suspend, warn, ban .. B-zone ... Postați până când vine Razvanel de la Festivalul castanelor.

Link to comment
Share on other sites

Eu ca lider doresc sa-mi spun parerea.Dupa parerea mea este o regula putin deplasata.De ce? Pentru ca nu poti obliga pe cineva sa joace samp.Mai bine puneti un minim de 80h.

Link to comment
Share on other sites

Clara treaba , mi-a placut faza cu orele lu' Rey =))) 2 luni inactiv , asta e ma , ce tu ai baut palinca cu administratoru ? :))@@Peiu S4F, Eu cand i-am zis lu Bobo si lu Kelton ca na , se duce comunitatea prin simplul fapt ca distrug ,, clasicul '' acela care a creeat acesta comunitate frumoasa . De ce nu ne baga jocuri de noroc , acolo da mi-as pierde si banii si timpul :)) dar ce sa fac alea 2 ore pe SAMP . da-mi motive si eu stau si 10 :D

Link to comment
Share on other sites

Eu nu ineteleg care e faza, de ce sa stau 2 ore pe zi? intru la waruri? DA INTRU, pentru ce altceva sa mai stau on daca sunt in mafie, ce aduc un plus la factiune daca sunt on in afara warurilor, cuceresc alte orase fara sa merg la waru sau ce? atata timp cat imi fac treaba la waruri nu inteleg care e problema voastra de ma obligati sa mai stau in plus fata de waruri...

Link to comment
Share on other sites

Brb, mă duc să o sun pe diriga să îi zic ca de Luni na mai vin la școală, până la urma, cn ar nev d3 skola, trebuie să stau pe server să nu mă dea afară . Cei cu joburi, demisia baa, cui îi trebuie bani să trăiască ? Kelton are nevoie de bănet, nu voi ba. Ai bac anu' asta ?! Nu ai nevoie, pe samp fratelo ! Dai de permis ?? Ce permis ba, lăsa învățatu' ai DMV în Los Santos. Ești în comă în spital ?? Sări pe geam și acas' nu ai 50000 de ore lună asta, ai doar 49950. Bine bahh !

Link to comment
Share on other sites

Rusine B-Zone daca tot ce a zis Peiu este adevarat. Eu cel putin am inceput sa nu mai frecventez samp si chiar nu ma intereseaza daca ma scoateti din factiune, ca pana la urma e un joc. Ati inceput sa tratati astfel de jocuri la modul cel mai ridicol, ati muri aici pe joc. Pentru adminii 6 stiu ca e o munca, adica pentru ceea ce faceti sunteti platiti, dar pentru mine cel putin e doar o distractie. Eu ma joc din plictiseala!

Link to comment
Share on other sites

E clar ce se va ajunge. 200 playeri (civili) care se vor lasa si ei. Regula asta n-are absolut niciun scop. Daca conducerea vrea multi playeri, de ce nu face reclama, update-uri multe si ceva ce sa atraga jucatorii, deja s-a plictisit lumea si de /getgift, mai vrem si altceva. Si acum s-a venit cu regula asta. Ori factiunile se duc pe rapa, ori ramane serveru fara jucatori.

Link to comment
Share on other sites

Kelton sau altcineva din staff sper sa citeasca postul meu si sa se faca ceva. Propun in schimbul acestei reguli o alternativa: raport de activitate crescut pentru fiecare rank in parte, parerea mea ca ar fii mult mai ok, personal nu prea imi convine regula asta, in special cand o sa fiu in sesiune clar nu voi reusii nici o ora pe zi (vorbesc pentru cei care stiu ce e aia sesiune).

Link to comment
Share on other sites

@, ma omule ori ca o sa cresti raportu , oti ca bagi 2 ore tot aia , ei nu vor sa inteleaga ca trebuie sa ne dea motive sa jucam nu motive sa ne lasam . Nu inteleg cu ce ies ei pe plus daca jucam noi 2 ore in plus ? Ca na 2 ore le fac la war , seara de seara , dar zic asa , cu ce ies ei pe + ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.