Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Street Fighter V – cerinţe de sistem


Bogdan Constantin
 Share

Recommended Posts

Chiar dacă mai avem de aşteptat până în primăvara anului viitor pentru a juca versiunea finală a lui Street Fighter V, cei de la Capcom au făcut deja publice cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului. Deşi deloc exagerate pentru ziua de azi, acestea s-ar putea dovedi un pic prea ridicate pentru media deţinătorilor de PC din România:

• Sistem de operare recomandat: Windows 7 64-bit

• Procesor:
Minimum: Intel Core i3-4160 @ 3.60GHz
Recomandat: Intel Core i5-4690K @3.50GHz

• Memorie RAM:
Minimum: 6 GB DDR3
Recomandat: 8 GB DDR3

• Placă video:
Minimum: Nvidia GTX 480 (sau mai bună)
Nvidia GTX 570 (sau mai bună)
Nvidia GTX 670 (sau mai bună)
Recomandată: GTX 960

• Conexiune la Internet de tip Broadband

• DirectX: versiunea 11

• Placă de sunet: chip dedicat sau integrat compatibil cu DirectX

Versiunea pentru PC a jocului Street Fighter V este concepută pentru Steam şi va integra rutinele Steamworks(achievements, leaderboards, trading cards etc.).

Capcom se pregăteşte de lansarea unei noi versiuni beta pentru Street Fighter V, care va marca debutul jocului şi pe PC şi va permite meciurile cross-play între utilizatorii de PlayStation 4 şi cei de PC. Data de apariţie a acestei noi versiuni beta urmează să fie comunicată în curând.

Street Fighter V se află în dezvoltare pentru PlayStation 4 şi PC şi urmează să fie lansat în primăvara lui 2016. Mai jos puteţi admira trailere pentru cele mai recent dezvaăuite personaje din joc – Vega, R. Mika, Rashid şi Karin.

 

Sursa: http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/diverse/street-fighter-v-cerinte-de-sistem-14740960

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.