Jump to content

[PORTOFOLIU] Costel69


WG Costel69 zis Crapu
 Share

Recommended Posts

Aici imi posta lucrările, sper să le apreciați, orice comentariu este binevenit! Chiar dacă este negativ! Doresc critici constructive. Voi mai adauga aici poze, pe masura ce mai creez.



ZvgyMIo.gif


aRlOsff.jpgaaUQr4q.jpgIcqqYuR.jpgoIxU9bc.jpg


oZ2ixqW.jpgFEVOmrZ.jpgKp6NIZE.jpgth4VUbo.jpg


rLQw4Wq.jpgruq6x3C.gifsZGXEI4.jpgBgzQVYu.jpg


GenQNlh.jpgcvnXMVq.jpgYfC4fcV.jpgNGdX9FQ.gif


1hoH2aq.gifzV6euY1.jpg


kviqj68.jpgvAOboIa.gifrJFfp5q.jpgYSedpTB.gif


xrEiTtX.jpgkeQppr6.gif


Edited by Costel69 Somalezul
Link to comment
Share on other sites

Cauta niste tumblr's frumoase.. si le redimensionezi urat, sper sa-mi iei in considerare sfatul si sa nu ma iei la injuraturi in gandul tau, ca daca te iau cu " ooo ce frumos" tu tot la nivelul asta ai sa ramai, deci succes in continuare, daca cauti niste tumblr's destul de frumoase, pm me.

Link to comment
Share on other sites

Unele lucrari arata bine, in altele ma uimesti cat de prost poti sa incadrezi textul, iar in altele e incadrat aproape perfect!

 

Paul, Spok si ala cu faraonul sunt dezastroase, incearca sa faci ceva cu asta si vei ajunge bine!

Link to comment
Share on other sites

Ti-am spus, ai lucrat foarte mult la text, de la incadrare pana la efecte. Incearca sa folosesti culori pe care le ai in lucrare sau macar ceva care se potriveste!

Link to comment
Share on other sites

@, mie niciuna nu-mi place, nu are un blur al lui, cele cu Paul și Spok probabil sunt cele mai bune din câte le vezi acolo..

 

 

te sfătuiesc să urmărești un tutorial de blur care să fie cât de cât decent, să redimensionezi cu shift + alt și să folosești fonturi frumoase, pune 04b03 pe mărimea 8 None, nu pot să-ți dau mai multe sfaturi pentru că mai ai mult de crescut.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.