Jump to content

Cel mai echilibrat campionat / The most balanced championship


Wizzle
 Share

  

26 members have voted

  1. 1. Care este cel mai echilibrat campionat?

    • Liga I ( România)
    • Ligue I ( Franţa )
      0
    • La Liga ( Spania )
    • Bundesliga ( Germania )
    • Barclays Premier League ( Anglia )
    • Serie A TIM ( Italia )
      0
    • Alt campionat ( specifică )
      0


Recommended Posts

S-au jucat destule etape din acest sezon ca să ne putem da seama care este cel mai echilibrat campionat. Vă rog să votaţi folosind modelul de mai jos şi să adăugaţi votul şi în POLL.

 

 

Model de postare:

 

 

Cred că cel mai echilibrat campionat este:

Motiv:

 

 

 

Orice post care nu are legătură cu acest subiect sau nu respectă modelul va fi sancţionat conform regulamentului.

 

 

For english click on spoiler

 

 

 

 

Enough games we're played this season so we can figure out which is the most balanced championship. Please use the following posting model and add the in the POLL too.

 

 

Posting model:

 

I think the most balanced championship is:

Reason:

 

 

Any post not related to the topic or not following the posting model will be penalized according to the regulation terms .

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Wizzle @ B-Zone Community

 

Edited by South Wizzle
Link to comment
Share on other sites

Cred că cel mai echilibrat campionat este: La Liga ( Spania )

Motiv: Aproape toate echipele emit mari pretentii. An de an, La Liga trimite in Champions League echipe tari si sa nu uitam ca in acest campionat sunt cele mai bune 2 echipe ale lumii.

Link to comment
Share on other sites

Cred că cel mai echilibrat campionat este: Liga 1

Motiv: Cred că Liga I Bergenbier este cel mai echilibrat campionat, sunt de părere că cel care a votat La Liga ar trebui să mai urmărească fotbalul, la momentul actual pentru primele 2 locuri în Spania se bat granzii, Barcelona și Real Madrid, iar pentru locul 3 se bat Atletico, Sevilla și Valencia, restul sunt doar de umplutură, ca să mai producă și ei o surpriză, și așa a fost în ultimii 8-9 ani, excepție făcând acum 2 sezoane când Atletico a luat titlul.

 

Ee, păi și de ce spun tocmai Liga I ? În ultimii 8 ani, în fotbalul românesc au figurat doar Steaua, CFR Cluj și echipe care acum nu mai sunt în Liga 1 sau nu mai există ( Urziceni, Oțelul Galați ) sau ce a mai mișcat ASA Tg.Mureș ca să pună probleme FCSB-ului de sezonul trecut, dar în acest sezon, în care avem pentru prima oară 14 echipe, campionatul este mult mai echilibrat, după ce turul a trecut, distanța dintre locul 1 și 5 este doar de 6 puncte, nu cum era acum 1 an când Steaua avea 12 puncte avans față de Astra, acum poți spune că bătălia pentru titlu și implicit pentru cupele europene în campionatul nostru intern, se dă între Astra, Steaua, Viitorul, Pandurii și Dinamo, o bătălie pentru locul 6 o văd între ASA și CSU Craiova, însă multe lucruri se pot schimba până la finalul returului, când se vor înjumătăți punctele, mingea e rotundă! :)

Edited by Advisor SFPhaX
Link to comment
Share on other sites

 

Cred că cel mai echilibrat campionat este:La Liga

Motiv:An de an ne ofera spectacol în cupele europene, plus ca majoritatea echipelor, fie ele și la retrogadare, ar crea probleme granzilor.

Link to comment
Share on other sites

Cred că cel mai echilibrat campionat este: Bundesliga.

Motiv: Mereu surprize, nu mai există echipe MICI nicăieri. Indiferent de campionat. Se bat primele 7-8 echipe la Europa și se vede că se vrea, indiferent de regiune/oraș etc. Se vrea! Întotdeauna în Bundesliga este show.

Link to comment
Share on other sites

I think the most balanced championship is: La Liga ( Spania )

Reason: Nearly all teams emit large claims. Every year, La Liga send strong teams in the Champions League and do not forget that in this championship are the best two teams of the world.

Every year the show gives us in the European Cups, plus as most teams / best world players from there.

la-liga-primera-division.jpg

Edited by South Farouk
Link to comment
Share on other sites

Cred că cel mai echilibrat campionat este: Barclay Premier League


Motiv: Nu inteleg cum poate lumea sa voteze altceva, este vorba de echilibru nu unde sunt cele mai bune echipe. In Premier League sunt cel putin 4-5 echipe care se bat an de an pentru primul loc (Chelsea, M. Citty, M. Utd., Arsenal, Liverpool) si alte echipe gen Newcastle / Tottenham / West-ham / Aston-Villa care pun probleme an de an si au traditie in prima divizie.



Am vazut ca a fost votat Bundesliga, cred ca oameni nu inteleg termenul "echilibrat", cel putin mie nu mi se pare echilibrat cand in etapa a 10-a o echipa are 10 din 10 victorii si 7 puncte avans, teoretic bataia se duce pentru locul 2.


Link to comment
Share on other sites

Cred că cel mai echilibrat campionat este:Anglia .


Motiv: Cred ca liga Barclays Premier League pentru ca majoritatea echipelor , adica peste 70% din ele au un lot aproape egal cu o diferenta de 2-3milioane de euro , si nici antrenori/punctajul nu difera foarte mult.


Link to comment
Share on other sites

Văd că mulţi nu aţi înţeles ideea, trebuia să votaţi cel mai echilibrat campionat, nu cel mai puternic.

 

 

Closed.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.