Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cum te îmbraci ca să impresionezi recrutorii


fiendishfish
 Share

Recommended Posts

Felul în care se îmbracă pentru un interviu de angare le poate compromite candidaţilor şansele de a obţine locul de muncă dorit.

Candidaţii aflaţi în căutarea unui loc de muncă trebuie să ştie că felul în care se îmbracă la un interviu de angajare îi poate ajuta sau, dimpotrivă, le poate compromite şansele de a obţine postul visat. Ţinuta pe care o alegi pentru interviu te reprezintă la fel de mult ca scrisoarea de intenţie sau CV-ul, arată Times of San Diego. Oamenii care se îmbracă bine, în general, par mai încrezători şi se descurcă mai bine la interviu. Ţinuta pe care o alegi pentru interviu ar trebui să completeze ceea ce spui despre tine şi să sublinieze nişte calităţi dorite de potenţialul angajator, precum stimă de sine, organizare şi reponsabilitate.

 

 

Este suficient să ai o ţinută sau două pentru interviurile pe care urmează să le susţii.

 

 

Femeile nu vor da greş la interviu dacă poartă o rochie conservatoare, clasică, fără un decolteu provocator, în vreme ce bărbaţii ar trebui să se îmbrace într-o cămaşă curăţată şi călcată profesionist.

 

 

Candidaţii pot purta eşarfe sau cravate care să le scoată în evidenţă întreaga ţinută.

O variantă sigură, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, o reprezintă pantofii negri, de piele. Încălţămintea trebuie să fie curată şi lustruită. Dacă eşti femeie, este indicat ca pantofii tăi să aibă un toc discret, nu foarte înalt.

 

 

Accesorile şi bijuteriile nu trebuie să iasă în evidenţă. La fel ca în cazul cravatei şi a eşarfei, rolul accesoriilor este de a completa ţinuta, per ansamblu.

 

 

 

 

 

Sursa: https://cariera.ejobs.ro/2015/10/26/cum-te-imbraci-ca-sa-impresionezi-recrutorii/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.