Jump to content

Motivul pentru care observatorul n-a trimis echipele la vestiare după explozia de la fabrica de paine


CRZEU
 Share

Recommended Posts

O fabrică de pîine din Braşov aflată la cîteva sute de metri de Stadionul Tineretului a explodat ieri în timpul partidei dintre "stegari" şi CSM Rm. Vîlcea, scor 3-2. Deși incidentul a fost resimțit ca un cutremur, partida nu a fost oprită.


692645-692536-clipboard01.jpg


Stan Prodan, observatorul meciului, a explicat de ce nu a întrerupt meciul, în ciuda incidentelor din jurul arenei.


"N-am ştiut ce s-a întîmplat. Nu ne-am dat seama exact ce vedem. A fost o flacără care a ajuns la o înălţime foarte mare. Nu îmi închipuiam că voi fi martor la o explozie aşa puternică. Am simţit că ne ridicăm de la pămînt, s-a zguduit stadionul ca la un cutremur.


Fotbaliştii erau preocupaţi de joc, mai ales că era un final încins. Nimeni nu era concentrat pe altceva în afara de joc. Cei de pe teren n-au ştiut ce s-a intamplat. Doar cei de pe partea cu tribuna oficială au văzut acea flacără imensă. Distanţa era mare între fabrică şi stadion, nu afecta în nici un fel jocul", a spus Stan Prodan la DolceSport.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.