Jump to content

VIVA i7G este prima tableta Allview cu procesor Intel SoPhia 3G-R. Cat costa?


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

viva-i7g-este-prima-tableta-allview-cu-p

 

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania a lansat pe 10 noiembrie tableta VIVA i7G, o solutie practica si accesibila pentru utilizatorii aflati in cautarea unui raport avantajos calitate/pret.
“Este prima tableta dotata cu procesor Intel SoPHIA 3G-R din portofoliul de produse Allview. Noul tip de procesor creat de Intel anul acesta ofera performante remarcabile si asta ne-a convins sa-l integram in produsele noastre.
Tableta lansata recent, VIVA i7G ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si va permite utilizatorilor cu bugete reduse accesul la cele mai noi tehnologii” a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.
viva-i7g-este-prima-tableta-allview-cu-p
Tableta VIVA i7G beneficiaza de conectivitate 3G HSDPA si ofera viteza de download de pana la 21 Mbps. Procesorul Intel SoPHIA 3G-R pe 64-bit Quad Core cu frecventa 1 Ghz si solutia grafica Mali 450 MP asigura o experienta multimedia placuta.
Memoria Flash a tabletei VIVA i7G este de 8GB si poate fi extinsa cu pana la 128 GB printr-un card microSD. VIVA i7G este un dispozitiv usor de folosit si foarte practic datorita dimensiunii sale reduse si designului compact.
Tableta are un display de 7” si la nevoie poate fi cel mai util ghid de calatorie gratie sistemului GPS incorporat.
Functia de apelare transforma Viva i7G in telefon, pentru a efectua si primi apeluri, mesaje text sau multimedia. In plus, camera frontala este ideala pentru apeluri video prin 3G sau prin aplicatii dedicate. Camera principala a tabletei are 2 MP si le va permite utilizatorilor sa surprinda imagini speciale ce pot fi pastrate in memoria tabletei sau transferate catre alte dispozitive prin Bluetooth sau WiFi direct.
Tableta poate fi achizitionata la un pret de aproximativ 400 lei !
Edited by Octavian Legend
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.