Jump to content

Call of Duty: Black Ops III


B4L kreyZ
 Share

Recommended Posts

VcEzajJ.jpg

Call of Duty: Black Ops III este un joc video first-person shooter din seria Call of Duty, dezvoltat de Treyarch și publicat de Activision. Jocul este o continuare a jocului din 2012, Call of Duty: Black Ops II. A fost lansat pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 6 noiembrie 2015. O versiune limitată dezvoltată de Beenox și Mercenary Technology ce conține doar modul multiplayer s-a lansat pentru platformele PlayStation 3 și Xbox 360.

 

Gameplay:

Misiunile din Black Ops III au fost proiectate pentru a susține un gameplay cooperativ (co-op) între 4 jucători diferiți, ceea ce a dus la niveluri mult mai deschise și la mai puține împușcături pe coridoare. În plus, jucătorul își poate personaliza complet personajul ales, în materie de înfățișare vizuală și gen. Misiunile conțin și propriul sistem de progresie, precum deblocarea banilor pentru a obține diferite arme și echipamente pe măsură ce jucătorul avansează. Jocul conține și un mod "realist" de dificultate, în care personajul va muri dacă va fi lovit doar de un singur glonț.
WII1Liu.jpg
Multiplayer:
Modul multiplayer introduce un nou sistem de mișcare, care va folosi pachete "ariviste", ce îi vor permite jucătorilor să efectueze mici sărituri în aer, să alerge pe ziduri și să alunece, în tot acest timp jucătorul având control complet asupra armei. Pe lângă sistemul Pick 10 din Black Ops II, Treyarch a implementat și un sistem numit "Specialists", unde jucătorul poate alege dintre 9 soldați diferiți, fiecare având ori o armă specială, ori o abilitate unică lor. Noul sistem "Gunsmith" permite personalizarea cu diferite combinații ale armelor, în timp ce sistemul Paintshop va permite jucătorilor să-și vopsească arma pe anumite porțiuni ale acesteia, accentuând și mai mult modul de personalizare al jocului.
Povestea:
Call of Duty: Black Ops III are loc într-un viitor distopian, în anul 2065, la 40 de ani după evenimentele petrecute în Black Ops II. Câteva țări de pe glob au dezvoltat sisteme de apărare de înaltă tehnologie care fac ca atacurile aeriene să fie inutile. Din această cauză, marea parte dintre războaie constă în misiuni ascunse, în spatele liniilor inamice. Știința și tehnologia au schimbat radical atât fața Pământului, cât și viitorul rasei umane, iar populația a ieșit la proteste violente, în încercarea de a opri "progresele" făcute de către cercetători. Tehnologia militară a avansat până la punctul în care robotica joacă un rol important în luptă, iar supersoldații au fost desemnați ca combatanți pe câmpul de luptă. Oamenii au ajuns să fie considerați mai mult mașini decât carne și oase. Din aceasă cauză, există frică și speculații că roboții vor prelua conducerea. Jocul se concentrează pe misiunile black ops ale soldaților cu capabilități de supersoldat, la fel ca și în titlurile anterioare Black Ops ale seriei.

 

Edited by KreyZ
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.