Jump to content

Diferență de 17 puncte - Steaua rămane pe ultimul loc al grupei după înfrîngerea cu Unics Kazan


CRZEU
 Share

Recommended Posts

Steaua CSM EximBank a fost învinsă ieri, în Sala Polivalentă, de Unics Kazan cu 88-71, într-un meci din grupa D a Eurocup.


694489-steaua-csm.jpg


Roș-albaștrii au făcut față liderului grupei doar în prima parte a meciului, cînd au reușit să cîștige primul sfert cu 25-21. Apoi meciul a curs pentru cei de la Unics Kazan, care s-au impus cu 27-13 în următorul sfert.


Următorul a aparținuț steliștilor, 20-19, iar ultimul a fost cîștigat de gazde cu 21-13. Cele mai multe puncte pentru Steaua au fost înscrise de Bill Amis, 14.


Steaua rămîne pe ultimul loc al grupei din care merg mai departe primele patru. Următorul meci pentru roș-albaștri în cea de-a doua competiție a Europei este pe 25 noiembrie, în deplasare, cu Trabzonspor.


În Fiba Eurocup, Energia Tîrgu Jiu a înregistrat marți prima înfrîngere în grupa K din patru meciuri, fiind învinsă de Sigal Priștina cu 66-62.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.