Jump to content

"E enorm şi după standardele NBA!" Americanii au pus ochii pe românul care la 15 ani are 2,29m.


CRZEU
 Share

Recommended Posts

Presa din SUA scrie despre românul Robert Bobroczky, care la 15 ani mâsoară 2,29 m şi se anunţă drept unul dintre cei mai promiţători jucători de baschet daţi de ţara noastră. Robert este fără îndoială cel mai înalt adolescent din România şi în prezent evoluează în Italia, la Stella Azzurra di Roma, unde impresionează meci de meci, adversarilor fiindu-le practic imposibil să-l blocheze.


robertbobroczky-3.jpg?width=815


"Şi după standardele NBA, acest copil e enorm. Robert Bobroczky este un elev de liceu din România, intrând în atenţia presei pentru că e gigant. Tânărul de 15 ani are 2 metri şi 29 de centimetri, e decent sub panou şi are o aruncare bună, ceea ce nu pare o laudă impresionantă, dar reprezintă un plus important atunci când eşti atât de înalt", notează Total Pro Sports.


Robert este încă în creştere şi are toate şansele să-şi depăşească tatăl, Zigmond Bobroczky (fost baschetbalist la Elba Timisoara si West Petrom Arad), care e cu un centimetru mai înalt.


În acest moment, cel mai înalt jucător din NBA e cu opt centimetri mai scund decât Robert. Boban Marjanović are 2,21 m şi joacă pentru San Antonio Spurs.





Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.