Jump to content

Phoenix Galati - U-BT Cluj 85-79.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

fd6cfd6188b61a19de1488e237f2a379_XL.jpg

 

U-BT Cluj a pierdut al doilea meci în ultimele trei etape din Liga Națională de baschet masculin. Phoenix Galați a trecut de ardeleni cu 85-79, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.
Surpriză în Liga Națională de baschet masculin. U Cluj părea favorită în fața gazdelor de la Phoenix, însă gălățenii au pornit excelent în meci. A fost 24-12 la finalul primului sfert, în favoarea echipei de la Dunăre, iar până la final oaspeții nu au reușit să se apropie periculos.
S-a terminat 85-79 pentru Phoenix, care au avut în Jay Threatt Junior cel mai bun jucător - 19 puncte și 6 pase decisive. Cu acest rezultat, echipa antrenată de Florin Nini a ajuns la 4 victorii din 9 meciuri.

 

Sursa: DigiSport.Ro

Link to comment
Share on other sites

@, Te rog sa ai grija la astfel de comentarii, citeste regulamentul pentru a evita viitoarele sanctiuni. Pentru ca esti nou pe forum trec cu vederea, insa la viitoarea greseala de acest gen sunt nevoit sa te sanctionez.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.