Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep este cea mai populară jucătoare din circuit.


South zeEk
 Share

Recommended Posts

14455318136cda951e.jpg

 

Simona Halep, numărul doi mondial, este cea mai populară jucătoare de tenis din lume în 2015, potrivit site-ului WTA. Halep a fost cea mai "accesată" jucătoare pe site-ul circuitului profesionist feminin, wtatennis.com, pentru al doilea an consecutiv. Faptul că Simona este cea mai populară jucătoare din circuit s-a văzut de multe ori, ea având multe turnee disputate în toate colţurile lumii în care s-a simţit ca acasă, fiind înconjurată de mulţi fani români, dar şi străini. Competiţia de la Cincinnati (foto jos) este unul dintre exemple. Jucătoarea de 24 de ani a terminat sezonul pe locul 2 WTA şi a câştigat cel mai important trofeu al carierei, cel de la Indian Wells. Pe lângă acesta, "Simo" s-a mai impus la Shenzen şi Dubai. Cea mai bună performanţă într-un Grand Slam a fost semifinala de la US Open.
Halep se poate lăuda că le-a depăşit la capitolul popularitate pe celebrele Serena Williams şi Maria Sharapova.

Top 10 arată astfel:
1. Simona Halep (România)
2. Serena Williams (SUA)
3. Maria Sharapova (Rusia)
4. Agnieszka Radwanska (Polonia)
5. Eugenie Bouchard (Canada)
6. Ana Ivanovic (Serbia)
7. Caroline Wozniacki (Danemarca)
8. Garbine Muguruza (Spania)
9. Petra Kvitova (Cehia)
10. Venus Williams (SUA)
În top 50 al popularităţii au mai fost nominalizate trei românce: Irina Begu - locul 39, Andreea Mitu - 47 şi Monica Niculescu - 50.

 

Sursa: Descopera.Ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.