Jump to content

Topic pentru discutii


Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, Auferstanden aus Ruinen said:

yo dau cu renko in agar.io si nimeni nu ma baneaza

ce nu fac corect

Eu am fly pe slither.io si nu ma mai judeca nimeni.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, South Monologue said:

@easyw0w RPG4 asta e codat.. bine ati facut .. cine i a dat ban sa i strang palma :D:D

Mi-o dat pentru un skin =)) 

12 minutes ago, AT clanin3 said:

Regula este adăugată fără rost. Poate a descărcat arhiva cu acest nume.

Asta spun si eu

 

 

 

Ba merisoare eu cred ca nu ai citit bine =)) 

- NU primiți ban pentru orice lucru găsit în OSF care are în numele său renko, aim, norecoil sau așa mai departe.

- NU primiți ban pentru că aveți instalat CCleaner și-l folosiți ocazional să vă curățați calculatorul.

- NU primiți ban pentru conversații de pe skype, pentru texte din fișiere text, pentru text de pe pagini web, titluri de videouri de pe YouTube sau așa mai departe în care apar cuvintele renko, aimbot, norecoil și așa mai departe.

- NU toate tipurile de weapon switch aflate pe internet sunt ilegale. Eu v-am dat doar un EXEMPLU de mod care conține lucruri ilegale în el. Asta nu înseamnă că orice weapon switch este ilegal...

- dacă ați descărcat weapon switch-ul din mod packul de mai sus tot ce aveți de făcut e să-l ștergeți și gata (shift+delete). Restul modurilor din pack ar trebui să fie legale.

 

Acum, pentru ce primiți ban?

 

- primești ban când rulezi CCLeader când adminul te ia la control ori cu câteva minute înainte să te ia la control (maxim 15). De ce? Pentru că dacă tu rulezi programul ăla când adminul te ia la control o să considere că l-ai folosit să ștergi urme de coduri, altfel de ce ai folosi programul exact când adminul vrea să te controleze?

- primești ban pentru fișiere executabile (.exe) sau arhive (.rar) care se află sau s-au aflat la tine în calculator (NU pe siteuri web, texte din conversații, fișiere text și așa mai departe) care au denumiri de coduri precum renko.exe, renko.rar, aimbot.cs (fișier CLEO) și așa mai departe. Nu vă dă nimeni ban pentru renko.ttf (care e font) sau „made by Rasta & Renko” sau orice altceva care nu ar treabă cu codul în sine...

- primești ban pentru foldere sau fișiere create aiurea cu denumiri de renko.exe, renko.rar, aimbot.cs și așa mai departe deoarece adminul nu o să stea să mai verifice dacă aceste lucruri funcționează sau nu. Ele nu au de ce să fie la tine în calculator dacă joci corect, iar 99% dintre voi n-o să aibă niciodată așa ceva sau să fie banați pentru așa ceva. Singurii care o să fie banați sunt cei care redenumesc intenționat fișiere sau foldere în astfel de lucruri, iar ăia și-o caută ei singuri cu lumânarea.

 

Sper că v-am mai elucidat din răspunsuri. Încercați să nu ne mai scoateți ochii că regulile nu sunt bune fără a le înțelege în totalitate, fără a știi ce presupun ele și când se aplică de fapt. Marea majoritate dintre voi care nu au nicio treabă cu codurile nu vor avea nicio treabă cu aceste reguli și nu au de ce să-și facă griji. Singurii influențați sunt cei puși pe glume proaste ori cei care caută coduri și le descarcă în calculator.

 

Mai văd mesaje cum că noi nu suntem capabili de nu știu ce. Vreau să transmit acestor persoane să vă vină mintea la cap. E stupid să ceri cuiva să facă anumite lucruri pe care tu singur nu ai vrea să le faci, spre exemplu să ne ceară să creăm un anticheat când nicio comunitate din România nu are unul funcțional și optim pentru codurile folosite astăzi. Dacă noi nu suntem capabili și voi sunteți, atunci de ce nu creați voi așa ceva?

 

Tot ce vă cerem e să vă păstrați calculatoarele curate, să fiți corecți și să cooperați cu adminii. Cât timp faceți asta eu vă garantez că nu vă sancționează nimeni, iar dacă o fac în mod greșit o să vă fie scoasă sancțiunea cât mai repede. Trebuie să înțelegeți că și adminii sunt oameni și uneori cei de grad mic mai greșesc până când învață. Pentru asta există însă admini de grad ridicat care să le corecteze greșelile și să le revizuie sancțiunile acordate.

 

Vă rog nu mai aruncați cu vorbe în noi și faceți bine și puneți și voi osul la muncă dacă doriți să facem comunitatea mai bună. Noi nu putem face asta de unii singuri fără să contribuiți și voi, jucătorii. Mulțumesc.

Edited by easyw0w RPG4
Link to comment
Share on other sites

Daca ai ban de la un skin o sa primesti unban, pentru ce atata zarva? Nu mai vorbiti de sa:mp ca mi se face rau.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, rTn Dyablox VIP said:

Nu mai vorbiti de sa:mp ca mi se face rau.

Oh.. parca am fi gemeni. :>

6 minutes ago, Lewoo said:

ASTAZI NU SE DOARME

Ma duc sa fut in cur un caine de pe drum

Minciuni

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.