Ichimaru 460 Posted July 14, 2019 BA CEDRYK... WTF YA YO! De ce scrii ca ultimul analfabet? 1 Share this post Link to post Share on other sites
TLG Jankos 241 Posted July 14, 2019 On 7/13/2019 at 3:24 PM, cedryk public enemy said: cum da azteca din cap la inceputu clipului is my new mood FORTA 0 Share this post Link to post Share on other sites
Lewoo 1390 Posted July 15, 2019 20 hours ago, Clanin3 said: De ce mi-ai dat quote? Nu-l puteam sterge 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dyablox 3409 Posted July 15, 2019 Seara echipă, ce faceți? 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 15, 2019 ba cedryk mai da-te drc cu ma-ta aia a ta, de ce minti lumea ca bagi droguri? ba, ma simt special, instructorul mi-a zis ca mai prost ca mine n-a intalnit si ca mai bine raman la bicicleta in mortii mei de copil prost ca conduc prea agresiv si schimb vitezele sportiv si il supara pe nenea instructoru luaias familia in pu de burtos nenoroocit 0 Share this post Link to post Share on other sites
Clanin3 615 Posted July 15, 2019 6 minutes ago, bilosul said: ba cedryk mai da-te drc cu ma-ta aia a ta, de ce minti lumea ca bagi droguri? ba, ma simt special, instructorul mi-a zis ca mai prost ca mine n-a intalnit si ca mai bine raman la bicicleta in mortii mei de copil prost ca conduc prea agresiv si schimb vitezele sportiv si il supara pe nenea instructoru luaias familia in pu de burtos nenoroocit Ai condus pentru prima data? 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 15, 2019 2 minutes ago, Clanin3 said: Ai condus pentru prima data? Da, 60 km de drum național si niste oras. Sunt oricum mega deprimat, daca mai continuă asa imi bag pu in morții lui si ii zic in fata si il si bat 0 Share this post Link to post Share on other sites
cedryk' 725 Posted July 15, 2019 19 hours ago, Ichimaru said: BA CEDRYK... WTF YA YO! De ce scrii ca ultimul analfabet? In momentul lecturii afirmatiei dvs. m-a cuprins un sentiment de tristete. Imi pare rau daca modul meu de a impartasi emotii, senzatii, ganduri, va face sa ganditi ca sunt analfabet. 8 minutes ago, bilosul said: ba cedryk mai da-te drc cu ma-ta aia a ta, de ce minti lumea ca bagi droguri? da nu mai bag sefu dar a fost o perioada in care spargeam destui bani pt d astea oricum nu am fost si nici nu o sa fiu genu "bag heroina cu siringa-n puta ca sa uit de pacate" adica plm da bagam paie inainte sa intru la scoala ca sa treaca timpu mai rpd ok si ce i gresit cu asta dar mna cum am mai zis asta se intampla ceva timp in urma acum sunt cuminte uite am un pachet de lucky de sapt trecuta si am fumat doar 2 tigari din el adica da fac progrese nu s drogat frt eu is baiat la locu lui 13 minutes ago, bilosul said: ba, ma simt special, instructorul mi-a zis ca mai prost ca mine n-a intalnit si ca mai bine raman la bicicleta in mortii mei de copil prost ca conduc prea agresiv si schimb vitezele sportiv si il supara pe nenea instructoru luaias familia in pu de burtos nenoroocit schimba profu adica compania aia cum plm ii zice la care faci lectiile nu cred ca e doar un loc unde poti face permisu in zona ta deci da injura l si du te la altu 1 Share this post Link to post Share on other sites
Clanin3 615 Posted July 15, 2019 8 minutes ago, bilosul said: Da, 60 km de drum național si niste oras. Sunt oricum mega deprimat, daca mai continuă asa imi bag pu in morții lui si ii zic in fata si il si bat Cum sa-ti zic, ai gresit profesorul, baiatul meu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 15, 2019 30 De ore de condus il pot suporta, n-are rost sa dau 15 mil la alta scoala de soferi 0 Share this post Link to post Share on other sites
v i d i r i c 367 Posted July 15, 2019 (edited) @Andrada Te urmareste Awake, Slyck, Unchiu, RENKO, Lucky, Awake si Ksenon daca mai esti si in Madcats ma ia nebunia. Sa vorbesti si tu ca poate imi vinde si mie renko V2-ul EDIT: Il vazu si pe shawy aolo wai de capu meu. EDIT #2: Si darth si dumi aolo aolo. Edited July 15, 2019 by eB Vidiric 0 Share this post Link to post Share on other sites
Andrada 3006 Posted July 15, 2019 1 hour ago, eB Vidiric said: @Andrada Te urmareste Awake, Slyck, Unchiu, RENKO, Lucky, Awake si Ksenon daca mai esti si in Madcats ma ia nebunia. Sa vorbesti si tu ca poate imi vinde si mie renko V2-ul EDIT: Il vazu si pe shawy aolo wai de capu meu. EDIT #2: Si darth si dumi aolo aolo. Poftim? De fapt m-am prins 0 Share this post Link to post Share on other sites
v i d i r i c 367 Posted July 15, 2019 2 hours ago, cedryk public enemy said: Noice 0 Share this post Link to post Share on other sites
cedryk' 725 Posted July 15, 2019 (edited) e sarbatoare si rasuna muzicaaaaaa Edited July 15, 2019 by cedryk public enemy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dyablox 3409 Posted July 16, 2019 Neața echipă, să aveți o zi frumoasă. 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 16, 2019 (edited) piele de gaina Edited July 16, 2019 by bilosul 0 Share this post Link to post Share on other sites
cedryk' 725 Posted July 16, 2019 27 minutes ago, bilosul said: piele de gaina asta nu iti da doar piele de gaina incepi sa tremuri 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 16, 2019 ba nimeni altu te face sa te simti slab, mai da-l dq de psiholog barbos 0 Share this post Link to post Share on other sites
cedryk' 725 Posted July 16, 2019 12 minutes ago, bilosul said: ba nimeni altu te face sa te simti slab, mai da-l dq de psiholog barbos sunt momente si momente uite asta e playlistu de sala 0 Share this post Link to post Share on other sites
costi buci de cal 123 Posted July 16, 2019 mergi la sala cu muzica in casti? felicitari pentru ca poti sa faci asta, eu nu le suport in timpul sportului :)) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dyablox 3409 Posted July 16, 2019 Seara echipă, ce faceți? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Koppen 281 Posted July 16, 2019 1 minute ago, Dyablox said: Seara echipă, ce faceți? buna, tat pi vechi, tu? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dyablox 3409 Posted July 16, 2019 Oi blea ce oameni văd. Mai trăiești? 0 Share this post Link to post Share on other sites