Jump to content

Topic pentru discutii

Dyablox
 Share

Recommended Posts

Just now, AleCs AL said:

Mi se par cam exagerate preturile, sincer. Pentru o simplă moarte, cu ce poti să ajuti familia? Adică dacă era vorba de o operatie sau ceva gen cum au altii cu boli grave, mai ziceam, dar asa nu are de să primească "donatii".

Ba eu tot imi luasi.

15 minutes ago, AleCs AL said:

Mi se par cam exagerate preturile, sincer. Pentru o simplă moarte, cu ce poti să ajuti familia? Adică dacă era vorba de o operatie sau ceva gen cum au altii cu boli grave, mai ziceam, dar asa nu are de să primească "donatii".

Ba, totuși... A avut bani BMW, dar n-are bani de înmormântare?? Oricum, cu ce îi ajuta? Banii nu o sa îl înlocuiască pe X niciodată...

@V i d i r i c ma ajuti cu skill-ul la mecanic pe RPG4 plss

2 minutes ago, Steluta said:

Ba, totuși... A avut bani BMW, dar n-are bani de înmormântare?? Oricum, cu ce îi ajuta? Banii nu o sa îl înlocuiască pe X niciodată...

Nu stiu unde prea se duc banii. Dar macar sa se duca undeva sa ajute mai multi oameni.

8 minutes ago, V i d i r i c said:

Nu stiu unde prea se duc banii. Dar macar sa se duca undeva sa ajute mai multi oameni.

Stai calm, am văzut mai multe clipuri despre X și mi-am făcut o părere. Având în vedere că și-a bătut soția, iar aceasta a pierdut sarcina... se vede ce om ”cu suflet mare” e.

1 minute ago, South Clanin3 said:

Stai calm, am văzut mai multe clipuri despre X și mi-am făcut o părere. Având în vedere că și-a bătut soția, iar aceasta a pierdut sarcina... se vede ce om ”cu suflet mare” e.

Tu gandestete a avut depresie, a avut o boala mentala si cel mai probabil din acestea o ramas traumatizat

Avea milioane de dolari, i-a cumparat lui maicasa un lamborghini. Ar ajunge acei bani pana si pentru viitorul copilului daca nu ii irosesc aia cumva.

3 minutes ago, South Clanin3 said:

Dupa moartea lui X, prietena sa a recunoscut ca a mintit despre sarcina, pana si despre bataie. El a primit multe dosare de la politie fiindca ei 2 erau in judecata, dar X inca o iubea si inca se mai intalneau, de fiecare data cand se intalneau... pac inca un dosar.

2 minutes ago, V i d i r i c said:

Tu gandestete a avut depresie, a avut o boala mentala si cel mai probabil din acestea o ramas traumatizat

Înseamnă că idolul vostru e o persoană bolnavă psihic.

1 minute ago, V i d i r i c said:

@South Clanin3

He has a complicated with relationship with his mother, who kicked him out of the house for delinquent behavior when he was barely a teenager. "Mom just had it hard, bro," X told No Jumper. "Raising a kid was not her priority."

Înseamnă că idolizati un delicvent.

4 minutes ago, South Clanin3 said:

Înseamnă că idolul vostru e o persoană bolnavă psihic.

Sunt curios cat de departe ai fi ajuns tu ca si copil fara parinti, fara niciun ajutor, printre straini si cu o viata mizerabila. El a avut un psihic puternic, dar nu a ramas fara sechele, multi dintre noi sunt sigur ca nu am fi rezistat fara a cugeta un gest suprem, daca stii la ce ma refer.

In plus, cred ca n-ai vazut ce-am scris mai sus.

Dupa moartea lui X, prietena sa a recunoscut ca a mintit despre sarcina, pana si despre bataie. El a primit multe dosare de la politie fiindca ei 2 erau in judecata, dar X inca o iubea si inca se mai intalneau, de fiecare data cand se intalneau... pac inca un dosar.

1 minute ago, Lewoo said:

Sunt curios cat de departe ai fi ajuns tu ca si copil fara parinti, fara niciun ajutor, printre straini si cu o viata mizerabila. El a avut un psihic puternic, dar nu a ramas fara sechele, multi dintre noi sunt sigur ca nu am fi rezistat fara a cugeta un gest suprem, daca stii la ce ma refer.

In plus, cred ca n-ai vazut ce-am scris mai sus.

De ce a ajuns fără părinți, v-ați pus întrebarea? Legat de ce ai scris mai sus, femeia aia voia doar averea înseamnă. Dacă iubești o persoană, nu îi înscenezi o faptă.

Just now, South Clanin3 said:

De ce a ajuns fără părinți, v-ați pus întrebarea? Legat de ce ai scris mai sus, femeia aia voia doar averea înseamnă. Dacă iubești o persoană, nu îi înscenezi o faptă.

Da, cam asta cred ca era planul ei.

Tatal sau a intrat la puscarie cand era copil, iar mama sa nu isi permitea sa-l creasca. A crescut printre ganguri

Totusi, el ajunsese diferit, ajunsese sa realizeze ceva in viata sa si sa faca milioane de oameni fericiti, iar mii de oameni au fost ajutati de el prin bunuri materiale.