AT Gulbaroo Posted June 1, 2018 Share Posted June 1, 2018 Nick (sa:mp) : [uS].RydeN Nick-uri anterioare : - De cat timp joci (sa:mp) : 3 ani. Warn-uri in joc(motiv) : Am luat un warn motiv, skill job, asta cam prin 2016 cand m-am apucat. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Imi doresc sa ma alatur acestui clan deoarece, am multi prieteni aici iar lumea este foarte fairplay. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Foarte mult Divertisment. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la Finu Merisor. Realizarile tale pe B-Zone : Rank 4 Paramedics si Rank5 SF TAxi 113+Day's Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank5 SF Taxi. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Da, sunt online mereu. Planuri de viitor : Sa am o familie, o casa, un copil si o masina. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Multumesc pentru atentia acordata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 1, 2018 Author Share Posted June 1, 2018 @South RydeN Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq KIA Posted June 21, 2018 Share Posted June 21, 2018 Nick (sa:mp) : ShaqLEGEND Nick-uri anterioare : 80onMyWrist :))) De cat timp joci (sa:mp) : 5 ani Warn-uri in joc(motiv) Ai avut vreodata ban?(motiv) De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :Membri activi si seriosi Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? :Caterinca Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la prietennii mei. Realizarile tale pe B-Zone : Lider. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Minim 5-6 ori pe zi. Planuri de viitor : Admin. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 22, 2018 Author Share Posted June 22, 2018 @South Shaq Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shocks Posted June 24, 2018 Share Posted June 24, 2018 (edited) Nick (sa:mp): darkmy Nick-uri anterioare: - De cat timp joci (sa:mp): 5 ani Warn-uri in joc(motiv): 0/3 Ai avut vreodata ban?(motiv): Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur unui colectiv primitor. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Sporirea activitatii pe forum. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Desigur De unde ai aflat de acest clan?: De la semnatura lui @rTn Dyablox VIP Realizarile tale pe B-Zone: Continuitatea Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune: 0, nu am activat pe serverele comunitatii pana acum. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Da, foarte des, nu am un numar stabilit. Planuri de viitor: Nu am nimic planificat pentru viitor. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: - Edited June 24, 2018 by darkmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted June 24, 2018 Author Share Posted June 24, 2018 @darkmy Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I O N U T Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Nick (sa:mp): Ionut Nick-uri anterioare: ByZaR. De cat timp joci (sa:mp): 5 ani Warn-uri in joc(motiv): 0/3 Ai avut vreodata ban?(motiv): Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur unui colectiv primitor si organizat. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Sporirea activitatii pe forum. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Desigur De unde ai aflat de acest clan?: De la prietena mea Andra. Realizarile tale pe B-Zone: In 5 ani de cand joc pe b-zone am reusit sa ajung la functia de Admin nivel 4 pe RPG4. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune: Am avut lider la factiunea Hitmen Agency. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Da, cand sunt la calculator, sunt mereu pe forum. Planuri de viitor: Nu am nimic planificat pentru viitor. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrada Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 3 minutes ago, TLG Ionut said: Nick (sa:mp): Ionut Nick-uri anterioare: ByZaR. De cat timp joci (sa:mp): 5 ani Warn-uri in joc(motiv): 0/3 Ai avut vreodata ban?(motiv): Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur unui colectiv primitor si organizat. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Sporirea activitatii pe forum. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Desigur De unde ai aflat de acest clan?: De la prietena mea Andra. Realizarile tale pe B-Zone: In 5 ani de cand joc pe b-zone am reusit sa ajung la functia de Admin nivel 4 pe RPG4. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune: Am avut lider la factiunea Hitmen Agency. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Da, cand sunt la calculator, sunt mereu pe forum. Planuri de viitor: Nu am nimic planificat pentru viitor. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: - Proooooooooooo <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 @TLG Ionut Welcome to Dyablox's Team! @A n d r a aici e monarhie absoluta, degeaba votezi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
splashy Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 (edited) Nick (sa:mp): Splashy Nick-uri anterioare: - De cat timp joci (sa:mp): 2 ani Warn-uri in joc(motiv): 0/3 Ai avut vreodata ban?(motiv): Nu. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Vreau sa fac spam fara sfarsit si sa ma conversez cu membrii clanului. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Activitate, camaraderie, multe posturi. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan?: I-am vazut semnatura lui Dyablox de ceva timp, am uitat sa aplic atunci. Realizarile tale pe B-Zone: Joc de mult timp si am mare noroc la barbut. Cat despre forum, am avut mod de 2 ori. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune: 4, pe alt cont Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: 5-10 ori Planuri de viitor: Nu stiu sincer, sa ajung la un rank mai mare in taxi si sa fac +1 aici. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: - Edited July 1, 2018 by splashy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted July 1, 2018 Author Share Posted July 1, 2018 @splashy Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laviinia Posted July 17, 2018 Share Posted July 17, 2018 Nick (sa:mp) : Laviinia. Nick-uri anterioare : Whaveya / Lavinia. / LaviniaPUTERNiKA / Anie / .Lavinia / MaicutzaCosmica / Courtney / Lavinia.isAroganta (sunt in ordine, cpl) De cat timp joci (sa:mp) : De aproape 2 ani Warn-uri in joc(motiv) : N-am avut asa ceva Ai avut vreodata ban?(motiv) : Un ban pentru abuz de functie si injurii pe [/d] De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Ca sa fac spam. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Nivelul de frumusete al clanului ar creste cu 100% daca as fi aici, pana si Kim Kardashian e geloasa pe frumusetea mea. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : Dyablox Realizarile tale pe B-Zone : Admin 2, Helper de 3 ori, Lidera SF Taxi, am avut un clan oficial Wild Geese[WG] de 50 slots timp de 1 an si 5 luni, 4 moderatoare, Mayor, etc Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Lider Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? De vreo 10 ori, insa deobicei intru sa vad daca am notificari / mesaje si dupa ies, insa daca e sa fac spam voi si posta Planuri de viitor : N-am Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : - @rTn Dyablox VIP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 @WG Lavinia Welcome to Dyablox's Team frumoaso! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R e l u Posted August 6, 2018 Share Posted August 6, 2018 Nick (sa:mp) : ReluSEO - RPG3 Nick-uri anterioare : danyel11, KethaweN, V Daniel, JohnnySindacco, NF Daniel cs, Relu cs, Danyel17, NAB Relu, ReluONFiRE, ReluRIA si ReluSEO De cat timp joci (sa:mp) : De 2 ani si jumatate. Warn-uri in joc(motiv) : C-Bug. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Da, in trecut cand abea ma apucasem pentru aimbot. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Pentru a avea un motiv in + de a face spam pe forum Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Desigur De unde ai aflat de acest clan? : De la bratu meu Koppen Realizarile tale pe B-Zone : Helper 1 - RPG3 si Lider Avispa Rifa - RPG3 Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Lider Avispa Rifa Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Acum ca am luat lider intru mai des sa mai verific una, alta. Planuri de viitor : Sa iau functia de admin pe RPG3. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 6, 2018 Author Share Posted August 6, 2018 @ReluSEO Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nic Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 (edited) Nick (sa:mp) : Nic.eXe Nick-uri anterioare : Nic.1337 De cat timp joci (sa:mp) : 5 ani Warn-uri in joc(motiv) : 1 warn Auto-clicker acuma ceva timp, aveam 17 ore si mai era o zi pana se termina luna si am bagat auto-clicker deoarece nu aveam timp sa fac cele 3 ore, cu frica de a nu lua sanctiune. Nu am fost vreodata sanctionat cu FW/Demitere in FH, si nu am vrut sa stric asta. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Ca sa fac spam Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu +1 multe si activitate zilnica. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la chiar insusi Dyablox, vazand un post m-am intrebat ce e acel Spammer de Elita. Realizarile tale pe B-Zone : Am respins x2 lider pe langa asta am ajuns legenda in NG 262 de zile fara FW, sub-lider, activitate etc. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Vreo 10-15 ori, diferite topicuri le am la 1 click, daca o sa fiu acceptat o sa am si topicul de spam al clanului. Planuri de viitor : Sa iau helper/lider. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Multumesc. Edited August 19, 2018 by AT NicFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 19, 2018 Author Share Posted August 19, 2018 @AT NicFTW Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG AlexDN7 Posted August 19, 2018 Share Posted August 19, 2018 @AT NicFTW respins, pleak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allprogamer Posted August 23, 2018 Share Posted August 23, 2018 Nick (sa:mp) : RPG 1: Deathlock | RPG 2: allprogamer. Nick-uri anterioare : RPG 1: allprogamer & $Antidot$. De cat timp joci (sa:mp) : Contul este inregistrat in 2014... Din 2012 - 2013 aproximativ. Warn-uri in joc(motiv) : 0 cu 0. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu pe b-zone. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece poate fi o oportunitate in a imi gasi prieteni noi, sa interactionez cu diverse tipuri de caracter. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Din ce am citit legat de voi, va ocupati cu spamming-ul. Deci... banuiesc ca o sa va ajut cu asta. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : Am aflat de la Andra, de la Dyablox cand juca pe RPG1 si era activ acolo si de la semnatura "Spammer de elita din echipa lui Dyablox" pe care o vad mai pe toata platforma. Realizarile tale pe B-Zone : 2 interioare custom implementate pe RPG1. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank 2. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Tin forumurile pe care activez deschise cat de mult tin laptop-ul deschis. Scriu / comentez doar unde are rost. Planuri de viitor : Probabil membru intr-o factiune sau mapper al comunitatii. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 23, 2018 Author Share Posted August 23, 2018 @Allprogamer Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KngTSA Posted August 24, 2018 Share Posted August 24, 2018 Nick (sa:mp) : KngMEOW Nick-uri anterioare : Kng , R.cosmin De cat timp joci (sa:mp) : 6 ani Warn-uri in joc(motiv) : Nu am asa ceva Ai avut vreodata ban?(motiv) : Acum 7 luni pontru aimbot De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Sa imi faci prietenii noi si sa vorbim aici sa fim fortaaaa Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu +1 multe si activitate zilnica. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la un prieteni care mi-a recomandat acest clan Realizarile tale pe B-Zone : Sublider lvpd si alte factiuni.. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Acum am inceput sa fu activ si sa stau mai mereu pe forum Planuri de viitor : Sa iau helper/lider. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 24, 2018 Author Share Posted August 24, 2018 @Kng Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S e b i Posted August 26, 2018 Share Posted August 26, 2018 Nick (sa:mp) : Sebi. Nick-uri anterioare : Sebi[Legend], SEBiWARMACHiNE, Sebi.Renul. De cat timp joci (sa:mp) : 2 ani Warn-uri in joc(motiv) : Un warn pentru Bug Abuse cu [/pee]. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu am luat. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Să îmi fac prieteni noi și să fac spam în topicul de discuții. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu +1 multe și activitate zilnică. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la Dyablox, Steluta. Realizarile tale pe B-Zone : Sub-lider RDT, funcția de Helper level 1, cucerirea a 72/72 turf-uri cu RDT, sub-lider GSB, etc. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Is activ tot timpul pe forum, nu prea am ce face. Planuri de viitor : Să iau lider sau admin. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 27, 2018 Author Share Posted August 27, 2018 (edited) Welcome to Dyablox's Team! Edited August 27, 2018 by rTn Dyablox VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Founce Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Nick (sa:mp) : N/A Nick-uri anterioare : N/A De cat timp joci (sa:mp) : De 2 ani da pe alta comunitate. Warn-uri in joc(motiv) : N/A Ai avut vreodata ban?(motiv) : N/A De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru ca vad ca aici pot sa-mi cresc post-urile si sa-mi fac prieteni noi pe aceasta comunitate. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cel mai probabil cu Deisgn si atat. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Desigur ca da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? : Da. De unde ai aflat de acest clan? : Pai ma uitam la comentarile de la Welcome, am intrat pe profilul la fiecare Membru care a comentat si am vazut la tine ca postezi intr-un topic de Discutii si dupaia vad ca este Team-ul tau. Realizarile tale pe B-Zone : Abia astazi m-am apucat de Forum. N-am nici o ralizare Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : N/A Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Pai eu spun ca-s activ. Imi spuneti voi daca-s destul de activ ca sa intru in echipa. Planuri de viitor : Probabil sa primesc Designer/Moderator. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : N/A Alte mentiuni : Multumesc anticipat si sper ca o sa intru in echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts