Dyablox Posted February 28, 2019 Author Share Posted February 28, 2019 @MnX Renn Welcome to Dyablox's Team! @Mnx Kossowskis Welcome to Dyablox's Team! @MnX Eazyw0w Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MnX Zinnyo Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Nick (sa:mp) : Zinnyo.MnX Nick-uri anterioare : .Zinnyo, Zinn, iTzMoldoveanu, KOALAA. De cat timp joci (sa:mp) : 7 ani. Warn-uri in joc(motiv) : - Ai avut vreodata ban?(motiv) : - De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Membrii cumsecade, activitate. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Activitate. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: da De unde ai aflat de acest clan? : E pe locul unu in clanuri neoficiale active pe b-Zone. Realizarile tale pe B-Zone : Lider LSSI RPG4. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Lider. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Mai toata ziua. Planuri de viitor : Sa mi fac multi prieteni si sa ma distrez. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : - Alte mentiuni : bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 4, 2019 Author Share Posted March 4, 2019 @MnX Zinnyo Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo Paul95 Posted March 10, 2019 Share Posted March 10, 2019 Nick (sa:mp) : enzoreludolarelu Nick-uri anterioare : n-am De cat timp joci (sa:mp) : 2014 Warn-uri in joc(motiv) : 0 Ai avut vreodata ban?(motiv) : Da, mi-a placut sa dau cu codul, s-a terminat. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Doresc sa socializez si sa fiu spammer adv. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Nu cred ca pot ajuta cu nimic. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : am tot vazut prin diferite topicuri dyablox team. Realizarile tale pe B-Zone : Admin, aproape lider de 2 ori. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 perioada de timp, cele mai multe au fost de 6. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Pai, in general mai tot timpul. Planuri de viitor : Sincer, n-am. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni : Am zis sa aplic de pe contul asta deoarece pe celalalt nu mai stau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 10, 2019 Author Share Posted March 10, 2019 @enzo talent Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverThrow Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Nick (sa:mp) : OverThrow Nick-uri anterioare : LIMBRIC De cat timp joci (sa:mp) : 2 luni Warn-uri in joc(motiv) : Nu am Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Ca imi place. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Cu nimic. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : De la un prieten jack98 Realizarile tale pe B-Zone : Am intrat in factiune Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 3 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: De 3-4 ori pe zi. Planuri de viitor : Sa fac parte din STAFF. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :https://www.rpg4.b-zone.ro/account/general Alte mentiuni : Nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted March 25, 2019 Author Share Posted March 25, 2019 @OverThrow Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Mariius Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Nick (sa:mp) : .Mariius69 pe RPG4 Nick-uri anterioare : _[MaRiUs]_ mariusmarius123 Marius.DauPtBrRo pe RPG4 mariusaica pe rpg2 De cat timp joci (sa:mp) : 2015, am inceput cu mariusaica Warn-uri in joc(motiv) : anult trecut pentru crestere skill ilegal unul in 2016 pentru DB cu Monster acum nu le mai am Ai avut vreodata ban?(motiv) : da, aim/AirBRK/ TP/ others De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : imi place sa socializez Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : nu stiu. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da De unde ai aflat de acest clan? : De la The Gold Realizarile tale pe B-Zone : Sa am o asemenra avere (sarac lipit mi-am luat monster a si nu am cu ce sa platest asigurarea) Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Depinde de zi Planuri de viitor : las sa ma surprinda viitorul Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : sunt la semnatura pe care joc. Alte mentiuni : Thx for reading. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 @eB Mariius69 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k a t o S Posted April 17, 2019 Share Posted April 17, 2019 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii. Posted April 18, 2019 Share Posted April 18, 2019 (edited) Nick (sa:mp) : Gab1op Nick-uri anterioare : - De cat timp joci (sa:mp) :4 ani. Warn-uri in joc(motiv) : Nu am avut. Ai avut vreodata ban?(motiv) Nu am avut. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :Pentru a-mi face noi prieteni si a cunoaste noi persoane. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Ma ajuta ca sa imi gasesc prieteni. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :Da, sunt de acord sa il respect. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Bineinteles. De unde ai aflat de acest clan? :De la Andrada. Realizarile tale pe B-Zone :Prietenii nabi pe care ii am. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? 5 ori, minim. Planuri de viitor :Sa o vad pe @eB A n n a Maria, admina. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Edited April 18, 2019 by eB Gab1op . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 18, 2019 Author Share Posted April 18, 2019 @eB Gab1op Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.Alexandru Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Nick (sa:mp) :DanutSoldatu Nick-uri anterioare :danut.AmArfe, danut3kkiq De cat timp joci (sa:mp) :8 ani Warn-uri in joc(motiv) :n-am avut warnuri Ai avut vreodata ban?(motiv) :nu am avut nici ban De ce doresti sa te alaturi acestui clan? :Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece vreau sa fiu un spammer adv + ca am vazut ca sunt membrii sociabili aici. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? :Nu cred ca pot ajuta cu ceva, doar cu activitate. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? :Da, sunt de acord. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?Da, sunt de acord. De unde ai aflat de acest clan? in semnaturile unor membri. Realizarile tale pe B-Zone :Nu cred ca am vreo realizare pana acum. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune :Rank 4 in NR. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?Intru in fiecare zi. Planuri de viitor :Sa devin helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni :Salut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted April 25, 2019 Author Share Posted April 25, 2019 @they call me young d Welcome to Dyablox's Team! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razvan37 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Nick (sa:mp) : [TLG]Razvan37 Nick-uri anterioare : - De cat timp joci (sa:mp) : 2 ani. Warn-uri in joc(motiv) : Nu am. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Pentru amuzament si postari pe forum Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Postari pe forum sa pot aplica la helper. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : DA! Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : 5stacks Realizarile tale pe B-Zone : HA Rank 5 Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? De 4-5 ori. Planuri de viitor : Sa iau helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni :Merci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted August 7, 2019 Author Share Posted August 7, 2019 @Razvan37 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madalin AM Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Nick (sa:mp) : .iMadalin Nick-uri anterioare : - De cat timp joci (sa:mp) : 8 ani. Warn-uri in joc(motiv) : - Ai avut vreodata ban?(motiv) : - De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Membrii cumsecade, activitate, posturi, discutii. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Activitate pe forum. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: da De unde ai aflat de acest clan? : Am căutat la clanurile neoficiale. Realizarile tale pe B-Zone : Lider LSSI RPG4, Helper RPG4, LIDER LSSI RPG3, ADMIN, HELPER RPG3 Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Lider. Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Sunt, mereu aproape. Planuri de viitor : Să termin facultatea și să ajung un inginer cautat! Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : sunt pe telefon Alte mentiuni : mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 7, 2019 Author Share Posted September 7, 2019 @Madalin AM Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helium ToV Posted September 12, 2019 Share Posted September 12, 2019 Nick (sa:mp) : HeLium Nick-uri anterioare : Mr.Helium1 , H3Lium De cat timp joci (sa:mp) : 4 or 5 i think Warn-uri in joc(motiv) : i had one for Cskin but it's clean now Ai avut vreodata ban?(motiv) : i can't remember i think i had one but can't remember De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : here is a place which you can grow Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : on forum and game both Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : yes sure Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? yes that's right De unde ai aflat de acest clan? : forum and CLAUDiNHO. Realizarile tale pe B-Zone : Rank 3 National Guard - Rank 4 TTB Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank 4 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? Yes Sure Planuri de viitor : Wanna be Admin Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : thanks for you time Cerinte: Sa fii foarte activ in topicul cu discutii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted September 13, 2019 Author Share Posted September 13, 2019 @mrhn18 Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mozart Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) Nick (sa:mp) : Saitama Nick-uri anterioare : Kossowskis De cat timp joci (sa:mp) : 5 ani Warn-uri in joc(motiv) : N-am. Ai avut vreodata ban?(motiv) : Nu. De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Sa fac mult spam si sa am ce face in timpul orelor. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Activitate. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da. De unde ai aflat de acest clan? : Stiam de el, cred ca ma mai tii minte dyablox. Realizarile tale pe B-Zone : Helper 2015. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : 6 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi?: Stau tot timpul cu el deschis. Planuri de viitor : Sa iau lider la NR Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) : Alte mentiuni : Omae wa mou shindeiru Edited October 7, 2019 by Saitama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted October 10, 2019 Author Share Posted October 10, 2019 @Saitama Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raidom Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 Nick (sa:mp) : Raidom Nick-uri anterioare : - De cat timp joci (sa:mp) : 4 ani. Warn-uri in joc(motiv) : - Ai avut vreodata ban?(motiv) : - De ce doresti sa te alaturi acestui clan? : Membrii activi, fara spam, e perfect. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan? : Activitate. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti? : Da. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis? Da. De unde ai aflat de acest clan? : Mereu cand ma uit pe forum vad acest clan. Realizarile tale pe B-Zone : Rank 5 FBI Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune : Rank 5 Esti activ pe forum?De cat ori intri pe zi? In ultimul timp stau mereu pe el, chiar si la scoala. Planuri de viitor : Sa devin cineva. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php) :Alte mentiuni : salve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dyablox Posted December 11, 2019 Author Share Posted December 11, 2019 @South Raidom Welcome to Dyablox's Team! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luffytaro Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Nick (SA:MP): Luffytaro Nick-uri anterioare: KR3V, pe RPG4 De cat timp joci (sa:mp): Aproximativ 4 ani. Warn-uri in joc (motiv): Nu am așa ceva. Ai avut vreodata ban? (motiv): Am fost băiat cuminte. De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece este un clan foarte activ unde am cu cine socializa. Cu ce crezi ca poti ajuta acest clan?: Cu activitatea mea. Ai citit regulamentul si esti de acord sa il respecti?: Desigur. Esti de acord cu faptul ca daca nu ai un comportament demn de acest clan vei fi demis?: Da, sunt. De unde ai aflat de acest clan?: De la membrii acestuia, care pot fi găsiți oriunde pe Forum. Realizarile tale pe B-Zone: Probabil relațiile de prietenie cu unii jucători. Cel mai mare Rank detinut intr-o factiune: x2 rank 3, cam slăbuț. Esti activ pe forum? De cate ori intri pe zi?: Având în vedere că am Rank 3 în News Reporters, trebuie să verific foarte des Forumul, deci îl frecventez destul de mult. Planuri de viitor: În realitate vreau să urmez cariera mult dorită, iar în joc doresc să obțin funcția de Helper. Bara RPG(http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php): Alte mentiuni: Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts