Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tableta Google Pixel C se va lansa săptămâna viitoare in Europa, conform unor zvonuri


zeroNe
 Share

Recommended Posts

Google a plănuit cu maximă grijă următoarea sa tableta după dezamagirea Nexus 9, rezultatul fiind excelentul (pe hârtie) Google Pixel C. E bizar că au trecut cateva luni de când acest model a fost anunţat, dar nu am văzut nici urmă de data de lansare. Azi avem informaţii noi.

 

 

09_28_ChromePixelC_G.jpg

Se pare că terminalul ar sosi în Google Store pe 8 decembrie, cel puţin în Olanda. Varianta de 32 GB a acestui device va costa 499 de euro, iar cea 64 GB 599 the euro, in vreme ce tastatură cu încărcare prin inducţie şi conectare prin magneţi de înaltă putere va costa încă 169 euro. Faptul că acest produs debutează în Olanda înseamnă că ar trebui să vedem şi o lansare în restul Europei cel târziu la începutul anului viitor.

 

Pixel C este o tabletă de 10.2 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1800 pixeli şi are la interior un procesor Nvidia Tegra X1, dar şi 3 GB RAM şi Android 6.0 Marshmallow ca OS. Ca şi notebookurile Google Pixel, acest model are o bară de iluminare LED în spate. Dockul tastatură are butoane în mărime standard şi permite ajustarea tabletei la un unghi de 135 de grade

 

Tastatura oferă 2 luni de viaţă a bateriei.

 

 

mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.