Jump to content

Audeze EL-8 Titanium – căștile cu Lightning sunt scumpe, dar te impresionează


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

3RdDodn.jpg

 

Fără a fi primele căști dotate cu interfață Lightning, Audeze EL-8 Titanium reprezintă o creație dedicată audiofililor utilizatori de iDevice-uri.
Pentru ca o serie de cabluri și periferice să fie certificate pentru utilizarea împreună cu iDevice-uri, ele trebuie să fie însoție de sigla MFi, o abreviere de la Made for iPhone. Până de curând, categoriile de produse care includeau astfel de certificări erau destul de previzibile, dar se pare că portofoliul de produse cu respectivul logo include acum și căști.
Primele căști dotate cu Lightning au fost lansate în urmă cu aproximativ un an de cei de la Philips și fac parte din seria de produse Fidelio. Pentru a alimenta și mai mult zvonurile cum că următorul iPhone nu va mai include o ieșire audio stereo de 3,5 mm, în magazinul virtual Apple au apărut zilele trecute o nouă pereche de căști cu conectivitate Lightning. Acestea din urmă poartă numele de Audeze EL-8 Titanium și, pe lângă designul simplu și impozant, incorporează o serie de dotări pentru audiofili reflectate cu succes în prețul de achiziție de 800 de dolari.
Cu un preț mai mare decât cea mai mare parte a iPhone-urilor și iPad-urilor oferite la această oră de Apple, Audeze EL-8 Titanium sunt situate în altă gamă de produse decât câști. Cablul cu interfață Lightning incorporează și un DAC – digital to analog converter de înaltă performanță completat de un amplificator de căști pentru o experiență audio fără cusur. Dedicate în mod evident audiofililor cu buzunare adânci, aceste câști sunt construite folosind drivere planare magnetice pentru un sunet cât mai puternic și curat. Designul dominat de linii de aluminiu al căștilor este creat de compania DesignWorks, aceeași din spatele multor modele de BMW.
În principiu, o astfel de pereche de căști este imposibil de recomandat, dar dacă banii nu sunt o problemă și cunoașteți deja alte creații ale celor de la Audeze din aceeași gamă de preț, sunt șanse mari să vă tenteze.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.