Jump to content

Apple iPad Air 3 ar putea fi lansat în prima jumătate a anului 2016; tableta nu va sosi cu tehnologia 3D Touch


zeroNe
 Share

Recommended Posts

Informații despre noile produse ce urmează a fi lansate pe piață, sosesc uneori și din partea analiștilor chinezi, cum este cazul lui Ming-Chi Kuo, angajat al companiei KGI Securities. Acesta ne dezvăluie astăzi detalii potrivit cărora noul iPad Air 3 va fi lansat în prima jumătate a anului 2016.

 

 

ipad-air-2-featured_500x265.jpg

Posibil ca noua tabletă să fie dezvăluită în cadrul evenimentului din martie, alături de iPhone-ul de 5 inch, și Apple Watch 2. Pe lângă acest detaliu, aflăm că iPad Air 3 nu va sosi cu tehnologia 3D Touch la pachet, și asta datorită unor probleme de producție a panourilor ce adoptă această tehnologie.

 

Și conferința dezvoltatorilor Apple este luată în calcul pentru o eventuală lansare a tabletei, eveniment ce are loc de obicei în iunie. Cât despre iPhone 7, analistul Ming-Chi Kuo susține că telefonul va adopta în continuare o tehnologie 3D Touch similară cu cea de pe iPhone 6s și iPhone 6s Plus.

 

 

mobilissimo.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.