Jump to content

Streamz e prima pereche de căști cu inteligente cu Android


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

 

După ce ne-am obișnuit să conectăm o pereche de căști la un telefon sau MP3 Player, noile căști Streamz introduc pe piață o rețetă complet diferită.

 

Spre deosebire de căștile clasice care preiau semnal de la o sursă externă, un producător mai puțin cunoscut în domeniul accesoriilor audio încearcă să vă atragă cu o rețetă complet diferită introdusă pe piață. Practic, Streamz nu doar că elimină nevoia de cabluri, dar introduce conceptul de căști cu sistem de operare. Detaliate în clipul de mai sus, aceste căși se mândresc, fără nici un fel de exagerare, a fi primele din această nouă categorie de produse.

Streamz sunt complet autonome. Deși pot fi percepute de la distanță ca fiind încă o pereche de căști wireless, de fapt, conectivitatea fără fir, în acest caz particular, se manifestă prin nevoia prezenței unei rețele WiFi în preajmă în anumite circumstanțe. Ele rulează o versiune de Android necunoscută cu care puteți interacționați prin săgetuțele aflate pe una din laterale. Pentru a înțelege exact ce se petrece în interiorul lor, aveți la dispoziție un display OLED de 128 x 128 pixeli.
În ceea ce privește utilitatea platformei Android pe o pereche de căști, merită să o percepeți ca pe o portiță de streaming către o varietate foarte mare de streaming, gen Spotify, Pandora, Hulu și altele. Pentru că sunt compatibile și cu serviciul Chromecast, acceptă fluxuri audio și de la peste 150 de aplicați compatibile cu respectivul standard.
Per ansamblu, ideea nu este complet nou. Producători precum Sony au lansat în urmă cu câțiva ani căști care nu necesitau o sursă de semnal separată pentru că veneau cu radio sau chiar și cu un MP3 Player integrat. Acele dispozitive erau însă mult mai simpliste decât acest ansamblu complex de funcții. Streamz vor fi disponibile pe piață începând cu luna martie a anului viitor, dar vor fi detalate în primul rând la CES 2016 în prima parte a lunii ianuarie. Prețul un pic descurajant pentru ele este de 400 de dolari.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.