Jump to content

De ce luam ban pe nedrept?


Daniel Apostol

Recommended Posts

Am deschis acest topic pentru ca nu mai vreau ca toti membrii gang-urilor sa fie luati la Teste TW fara rost. Daca intr-un fel sunt acuzati de cod atunci sa fie luati la Teste TW nu atunci cand ei fac la JOB sau un admin il mananca sa ia pe cineva la Teste TW. O intamplare a mea a fost ca EX:Admin-ul YzZY[VIP] doar cauta pe TAB membrii de gang si pe cine l-a ochit pe ala il ia la Teste TW. De ce spun ca sa nu mai fim luati la Teste TW asa aiurea ca sa isi faca admin-ul raportul? Luatii la Teste TW pe cei care chiar au coduri nu pe cei care din greseala au dowloandat RENKO si dupa primeste ban ca cica foloseste Renko. Eu cu Drogatu` am patit la fel, pur si simplu nu foloseam renko dar l-am avut in PC, chiar daca il dowloandam gresit nu mai il putem sterge, adminii ne cauta pana la bile pana gasesc motiv sa ne dea ban.

 

Extazzy nu stia ce e ala hpzor.cs, credea ca e AIM, cum sa iei pe cineva la Teste TW sa vezi daca are Renko si nu sti ce e ala hpzor.cs?

 

Multi codati isi fac viacu` pe server si nu sunt prinsi, de exemplu: Alexander.Capone care a fost prins cu cod si nimeni nu il ia la teste.

 

Dar pe altii care sunt nevinovati ii luati la teste. EX:

 

 

Hai sa le deschidem ochii adminilor sa nu ne mai ia pe noi la Teste TW cand suntem nevinovati, altii care au cod dorm linistiti noaptea sau la war stau linistiti ca nimeni nu ii ia la Teste TW.

 

Cine e de acord sa fim luati la Teste TW doar daca tragem prea bine? Nu doar pentru ca la un admin ii place sa ia playeri nevinovati la Teste TW?

 

Link to comment
Share on other sites

Nu există ban-uri pe nedrept, admini iau decizii din experiență și prin consultarea unor informații, aceste decizii fiind corecte. Presupun că tu ești unul dintre acei codați care au fost banați, altfel nu deschideai acest topic. Se știe foarte bine cât de des se folosesc aceste coduri la war, pentru că acești jucători nu pot juca corect, preferă să trișeze. După ce sunteți banați, veniți cu suferințe de genul acesta că ați luat ban pe nedrept sau nu știu, dar voi nu mai știți ce coduri să folosiți pentru a câștiga un amărât de war.

Link to comment
Share on other sites

Corect fac ca cauta pe tab si i-au la nimereala, sunt codati care nu stiu sa foloseassca codul dar tot codati sunt si trebuie banati. Si eu la randul meu am primit ban aiurea pentru test TW, ai dreptate, adminul te cauta pana nu-ti gaseste motiv de ban, daca crezi ca nu esti curat atunci nici nu mai intra in mafie. Si crede-ma ca codatii sunt luati des la TW, dar stiu sa ascunda ce nu au voie sa foloseasca.

Link to comment
Share on other sites

Ok, și eu am vrut să deschid un astfel de topic deoarece nu se mai poate așa. În fiecare zi sunt luati la teste zeci de jucători, inclusiv jucători incepatori, care nu știu nici măcar ce este un program TW sau cum funcționează. 80%+ din banurile date pentru refuz teste sunt date total aiurea

deoarece se pot întâmplă 100 de lucruri împotriva ta (până de curent, să nu meargă tw, bug la program, problemă cu brownser, crash la joc, problemă cu conexiunea, să nu se descarce, etc. sunt o grămadă). De ce să luăm ban doar fiinca majoritatea andminilor sunt INCOMPETENTI și nu sunt în stare să dea ban fără aceste teste de kkt. Un admin care nu e în stare să dea ban pentru cod fără test e un incult care are funcția degeaba. Ce plm, le-a luat masa calculator să între când vrea pe el ? Da cine morții matii ești tu ba să intrii la om în pc când vrea pula ta ? Unui exagerează, te iau la teste de 3-4 ori pe zi, când pur și simplu te plimbi sau asculți muzică . Ce plm, nu am voie să țin în pc meu unele fișiere pentru alte jocuri, doar e al meu. Dacă ești bun, prinde-ma în joc în rasa ta de admin prost. Dai ban la 50 de playeri pe zi pentru refuz teste, din ăștia câți credeți ca au avut de ascuns ceva? 2-3 ? Și mai ales adminii ăștia noi recrutați, lucyan, extazy, kush, ce pula mea sunt cu ăștia ? Dai la 2-3 aurolaci dinastia admin să te futa când vreau.

Link to comment
Share on other sites

N-avem nevoie de astfel de topicuri aici. Motivele pentru care-l închid sunt multiple: o să apară flamerii cu remarci aiurea adresate staffului cum e stimabilul de mai sus, 99% dintre cei care postează aici vorbesc în necunoștință de cauză, un număr foarte mare dintre cei care postează aici habar n-au ei cum să depisteze un cod, foarte mulți care o să posteze aici au fost banați pe drept dar totuși se găsesc să comenteze.

 

Cum s-a zis și mai sus, nu există coduri descărcate din greșeală. Asta e cea mai mare tâmpenie pe care o poți zice.

 

Tot vă aduc cu remarci precum admini incompetenți. Pai competența aia cum vreți să apară, peste noapte când a primit admin level 1? Aia vine în timp după sute de verificări în joc și în calculator. Nu e nimeni născut cu anumite informații și experiențe. Astea sunt lucruri ce se învață măi copii :). Nici voi cei care comentați habar n-ați fi avut avut cum arată acela un cod dacă nu l-ați fi folosit. Chiar și dacă știți cum arată 99% dintre voi nu știți exact cum funcționează și ce face. Funcția de admin nu se ia pe cât de bine știi prinde un codat. Criteriile sunt altele, precum: activitate, experiență ca jucător, experiență în facțiuni, comportament, sancțiuni. Voi aveți impresia că atunci când promovez un admin îl întreb: bă cât de bine știi cum funcționează renko? :))

 

Să lăsăm lucrurile așa. Mulți nu aveți informațiile și dezvoltarea mintală pentru a gândi cum funcționează lucrurile și că ele sunt de fapt în folosul jucătorilor și nu împotriva lor. Singura problemă e că jucătorul cam abuzează de tot ce prinde și apoi se dă lovit.

 

Nu mai deschideți alte topicuri similare deoarece vor exista sancțiuni :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.