Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

30 de secunde la rob


ROBBEN ToV

Mai mult de 30 de secunde la rob!  

241 members have voted

  1. 1. Vreti ca la rob, cele 30 de secunde de cand furam prima bijuterie pana cand primim w6 sa creasca la cel putin 1 minut?



Recommended Posts

Multi dintre playerii serverelor nu sunt de acord cu intervalul de timp de la rob, cand furi prima bijuterie si pana primesti w6(30 de secunde). Multi playeri s-au plans ca acest interval de timp este mult prea scurt si este foarte greu sa nu dai FAIL. EU AS VREA CA CELE 30 DE SECUNDE SA SE TRANSFORME IN CEL PUTIN 1 MINUT !!! Astept pareri, bune si rele...

Link to comment
Share on other sites

Jucatorii sunt de acord, membrii PD nu. Timp de un minut poti fura de 2 ori, eu din propria experienta stiu ca daca furi odata (30 sec) primesti in jur la 25k ceea ce este mult, iar timp de 1 minuta suma se va dubla. Prea multi bani se vor face din rob, in comparatie cu cum a fost pana acum. Economia serverului va creste inca si mai mult.

Link to comment
Share on other sites

Sunt de ACORD, cele 30 secunde mi se par o prostie, ar fi ceva daca am primi wanted-u la cel putin 1-2 minute de la ridicarea primei bijuterii, in felul asta PD-urile au un mare avantaj, nu mi se pare corect.

Link to comment
Share on other sites

Pro, mi se pare o idee foarte buna.

Link to comment
Share on other sites

N-ar fi mai bine să nu mai primiți wanted deloc și să vi se tripleze suma primită pe bijuterii?

N-ar fi mai bine sa taci?Dupa ce ca totul e prea usor in PD,tot voi comentati,in 30 de secunde pot veni chiar 2 politisti,iti bubuie masina si aia e..

PRO

Link to comment
Share on other sites

PRO!

1. În 30sec-1min după ce primești wanted vine o mașină cu 10 polițiști, 4 în ea , 6 pe ea...

2. Mai sunt pro și pentru faptul că atunci când intri să furi tre să stai 5 sec în fața ușii până să intri în clădire să furi și de obicei e bug-ul acela că stai în podea și iar tre să ieşi și iar să intri .. mai trec 10-15 sec ; sau câteodată cazi în apă, iar mai trec vreo 15 sec..

3. Concluzie: ar trebui mărit timpul la 1 min - 1 min și 30 sec.

 

 

E normal ca să nu fie PRO cei din PD.

Link to comment
Share on other sites

Imi place ideea, recunosc, dar nu e bine deoarece daca primesti wanted la 1 minut iei foarte multi bani si se intampla de foarte multe ori, cel putin, ca robberi sa ia banii daca nu reusesc si sa scape.

 

Mai bine dai tu rob cu infernus si bullet si nu o sa mai iei fail ;) .

 

 

Link to comment
Share on other sites

Sincer sa fiu, aveti timp si in 30 de secunde, daca va organizati cum trebuie. Nu uitati ca puteti da rob si in 8 persoane. Ar putea 2 sa pazeasca si restulsa fure. Oricum, pe mine nu ma dezavantajeaza oricum ar fi, deoarece nu am voie dupa no drept. In plus, daca furati cate 1-2 mese fiecare luati cate 30k, fata de 3k cum era inainte, in plus puteti scapa si de wanted, ceea ce e foarte bine pentru voi.

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord cu această propunere. În opinia mea, câştigul de la rob este foarte mare, pentru banii aia trebuie sa munceşti puţin şi riscul să fie mare de a fi prins. Dacă ar creşte timpul pana ar fi acordat wanted, majoritatea roburilor ar fi cu succes, economia este oricum foarte mare. Cel mai bine este sa fie lăsat aşa cum este!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.