Jump to content

Interviu #44 - Mash. - RPG3 Admin 4


Skipper
 Share

Recommended Posts

aDfdfRS.png

Skipper: Salut, Mash.!. În primul rând doresc să știu care este numele tău, câți ani ai și unde locuiești.
Mash.: Salut, Skipper! Mă numesc Timofte Vlădut, am 16 ani și locuiesc în orașul Pașcani, un orășel mic, în care m-am născut și am crescut, unde mi-am petrecut copilăria.
Skipper: Ce îți place să faci adeseori în timpul tău liber?
Mash.: Ocazionional ies cu prietenii la un suc sau la o cafea, când e frumos afară mergem în parc și jucăm fotbal, baschet, tenis. În restul timpului ocupându-mă de treburile pe care le am pentru scoală, în rest stând la PC. Un hobby destul de recent este ciclismul, cititul cărților polițiste, și fotografiatul.
Skipper: Când și cum ai auzit de B-Zone?
Mash.: De comunitatea B-Zone am aflat acum 3 ani de la un coleg de clasă, care a reușit să mă convingă să mă alătur serverului RPG1, pe care am jucat pe mai multe conturi. Mi-a plăcut mereu să fac alte conturi, pentru că am vrut să mă distrez alături de prietenii mei fără să am anumite ,,obligații" pe care le are un player de level mare. Pe RPG2 nu am apucat să joc deoarece nu am avut un prieten cu care să mă distrez, și să facem tot felul de porcării.

Skipper: Cum îți împarți timpul tău de liceean între SĂ:MP și liceu?
Mash.: Nu pot spune că îmi acord mai mult timp SA:MP-ului ci dimpotrivă, după ce îmi termin treabă pe care o am întru pe SĂ:MP considerându-l un mic hobby. Nu am lăsat niciodată ca un joc să îmi acapereze întreagă viață socială, ceea ce va sfătuiesc să faceți și voi.
Skipper: Ce părere ai despre Bobo, fondatorul comunitătii B-Zone?
Mash.: Bobo este fondatorul celei mai mari comunităti din România și se ocupă de un număr foarte mare de sarcini și le face pe toate cu succes. Nu am apucat să îl cunosc foarte bine și chiar dacă nu am vorbit cu el foarte mult îmi dau seamă că este un om de treabă, ambițios având în vedere faptul că dintr-un server de SA:MP s-a ajuns la asta.
Skipper: Care este părerea ta ce privește partea tehnică legată de forum care este făcută de către DaniSteptu?
Mash.: Forumul, la fel că și serverele comunitătii este foarte bine condus și structurat, fiind foarte diferit de celelalte comunităti ceea ce atrage foarte mulți oameni pe această comunitate. DaniSteptu este un om capabil pentru funcția pe care o deține, fiind și activ, având în vedere numărul mare de sarcini.

Skipper: Ce părere ai despre Kelton, administratorul serverelor RPG?

Mash: Kelton, o persoană foarte de treabă, ştie ce face şi cum face, de când a început să fie administrator al serverelor RPG şi până în prezent a făcut o treabă excelentă, felicitări!
Skipper: Cum ți-ai început carieră pe serverul RPG3?
Mash.: Pe RPG3, impreună cu câțiva prieteni ne-am hotărat să ne apucăm de noul server (Mădălin, Florian.). La început am lucrat la job-ul Trucker pentru a strânge o sumă cât de cât rezonabilă pentru a putea să fac afaceri cu mașini/case. Am încercat să păcălesc playerii vânzâdu-mi obiecte la un preț de nimic și așa m-am ridicat ușor ușor din punct de vedere financiar. M-am hotărat să întru într-o facțiune pentru a cunoaște oameni noi. Nu am stat foarte mult timp în prima mea facțiune pentru că mi-am dorit să întru într-un departament, și anume Național Guard, unde mi-am făcut cei mai mulți prieteni. După ce am primit funcția de admin totul a fost mai ușor pentru mine, m-am împrietenit cu majoritatea playerilor serverului și mi-a plăcut foarte mult să mă ocup de bunăstarea celor care joacă pe acest server. Devenind admin mi-am făcut puțin mai mult timp pentru SĂ:MP stând mai mult pe server, făcând job, sancționând playerii care încălcau regulamentul. Prin munca și devotamentul meu am ajuns la performanța de avea 1.481 de playeri banati, având cele multe sancțiuni de pe RPG3. Crescând în gradul de admin, responsabilitățile creșteau, dar, și seriozitatea și priceperea mea la funcție la fel, cea mai grea schimbare a fost când am primit funcția de admin 3, având sarcină de a mă ocupă de helperi, dar după puțin timp m-am acomodat și am adus helperii la nivelul dorit. La promovarea mea la Admin 4 am primit încă o sarcină, şi anume să mă ocup de lideri, care la fel, la început a părut grea, dar dacă te pricepi nu este deloc dificil. Ocupându-mă de lideri am înțeles că responsabilitatea adminilor 5+ este una și mai mare având în vedere că ei se ocupă de bunăstarea serverului, admini, helperi, lideri, problemele serverului iar pe lângă acestea mai aveau și treburi în viață persoanala pe care trebuie să le facă ceea ce nu este ușor.
Skipper: Cum ți-ai câștigat banii pentru un vehicul, respectiv o casă?
Mash.: Cei mai mulți bani i-am făcut prin a păcăli playerii să îmi vandă lucruri la preț de nimic, mașini care valorau 73.000$ le primeam cu 73$ și scoteam mult profit, dar am primit uneori și ajutor de la persoanele care m-au împrumutat când am avut nevoie de o anumită sumă de bani. Alte surse de venit erau job-urile, care nu prea le-am frecventat până nu s-a mărit salariul, deoarece nu câștigai aproape nimic la ele.
Skipper: Observ că ai obținut rang 6 în Schol Instructors SF, cum se află în acel moment facțiunea?
Mash.: În acel moment facțiunea era una foarte activă, poate chiar cea mai activă din rândul School Instructor. Am vrut să rămân cât mai mult timp în SF ȘI, dar, liderul meu Morata a primit remove datorită noii funcții primite, aceea de Admin 1. Fiind admin nu mi-am dorit să mai am alte responsabilități deoarece am vrut să mă țin de funcția mea, cea de admin. Am primit foarte multe ocazii de a deveni sublider, dar am refuzat în nenumărate rânduri, pentru ca vreau să iau o funcție pe merit, nu pentru că sunt cunoscut.
Skipper: Te așteptai să primești ocazia de a primi sublider?
Mash.: Da, mă asteptăm să primesc deoarece liderul m-a rugat să vin și să îl ajut în legătură cu facțiunea, pentru a o organiza mai bine, ceea ce am și făcut, facțiunea ajungând atunci în punctul maxim al ei.
Skipper: Cine era în acel moment lider al facțiunii?
Mash.: Pe atunci lider era Morata, care a primit remove la funcția de lider pentru a primi funcția de admin.
Skipper: Când au fost deschise aplicațiile în topicul "Admins Wanted", te așteptai să ai vreo sansă să fi acceptat?
Mash.: Practic obligat să fac aplicație de către vărul meu, Mădălin, am vrut să îi fac pe plac și să aplic, aflând peste 2 săptămani că aplicația mea a fost acceptată și o să primesc un răspuns afirmativ/negativ.
Skipper: Care a fost reacția ta când ai văzut că fost promovat la funcția de Admin level 1?

Mash.: La început nu mi-a venit să cred, nu mă așteptam ca eu, un player necunoscut să primească această funcție.
Skipper: Te-ai acomodat repede cu noile comenzi?
Mash.: Da, m-am acomodat foarte repede.
Skipper: Cum te-ai înțeles cu ceilalți colegi din staff?
Mash.: M-am înțeles foarte bine, am avut unele neînțelegeri, dar să fim serioși, se intamplă să ne certăm din nimicuri.
Skipper: Crezi că-îndeplinit obiectivul ajuns că Admin 4 serverului RPG3? Ce asteptări ?
Mash.: Obiectivul meu nu fost să ajung Admin 4, ci să cunosc multă lume să ajut serverul cu ce eu mult.
Skipper: Cum ţi se par update-urile realizate de către staff?
Mash.: Update-urile sunt geniale, noul sistem de rob, noul sistem de /members, sistem de war etc, toate sunt unice, ăsta fiind unul din motivele pentru care playerii vin din ce în ce mai mulți.
Skipper: Crezi că este bună alegerea celor 3 Supervisori? (RPG 1 Royce, RPG2 Casso, RPG 3 Kobo)
Mash.: Da, este foarte bună, aceste funcții sunt acordate pe merit și oamenilor capabili și responsabili. Cum am spus și mai sus, este nevoie de timp liber, pricepere, seriozitate și devotament pentru o astfel de funcție.
Skipper: Te-ai gândit vreodată să renunți la comunitatea B-Zone?

Mash.: De comunitatea B-Zone nu, mai degrabă m-am gândit în unele momente mai proaste să renunț la server-ul de SA:MP pentru că începuse să îmi ,,mănânce" foarte mult timp liber, și am ajuns în unele momente să stau toată ziua pe calculator.
Skipper: Cum vezi serverele RPG peste 2 ani?
Mash.: Comunitatea B-Zone o să ajungă foarte sus peste 2 ani, și cred că peste 2 ani o să avem și un nou server, RPG4, dat fiind faptul că B-Zone este într-o continuă creștere și dezvoltare.
Skipper: Pentru final, ce ai să le transmiți tuturor jucătorilor ai comunitătii B-Zone?
Mash.: Dragi playeri, încercați să nu mai folosiți codurile, ci să jucați corect. Credeți-mă, e cel mai frumos sentiment să ajungi unde ai vrut, iar când privești înapoi să ști că tot ce vezi e rezultatul muncii tale. Mulțumesc Skipper pentru acest interviu!

Skipper: Mulțumesc și eu pentru timpul acordat acestui interviu, îți urez mult succes în continuare!
Mash.: Salut Skipper, salut B-Zone! Mult succes în continuare. Nu uitați, luptați pentru ceea ce va doriți și nu vă dați bătuți!

Acesta a fost interviul meu alături de Mash. Aştept păreri din partea voastră!

Edited by Skipper
Link to comment
Share on other sites

Văd 80% din comentarii cu schimbarea părerii. Dacă vă schimbați părerea după ce nici nu ați interacționat cu o persoană am 2 opțiuni.

1. Aveți comentarii pt +1.

2. Aveți un caracter de toată jena.

 

Am văzut că te lauzi cu 1.500 jucători banați. Păi frățică degeaba banezi tu după cum îți taie capul sau dai ban pt injurii pe /ad și toate prostiile pe care le fac playerii.

Cu codații nu te văd un mare specialist în coduri. Când jucam eu pe RPG3 erai cea mai de plastic persoană de pe server. Făceai favorizări la greu și banai pe cine voiai tu. Cum dădea unul mai bine și avea 7-4, deși în mafie erau cu 20-2 îl luai la teste.

Și acum îmi aduc aminte când erai cu recon pe Lung, dă omul cu ak-47 din picioare pe distanța de jumate aeroport LV și tu nu-i dai ban. Apoi iei la teste pe cineva curat și ia ban.

Poate te-ai schimbat și ai mai învățat cu ce se mănâncă codurile, deși nu cred.

 

Sunt exemple de admini cu căruța care au banuri la greu, dar nu toți scapă de codații adevărați. Ți-l dau ca exemplu pe Leonard, care are sub 200 de codați banați, dar toți ăia au avut aim-norecoil la greude câteva luni bune și nu se ocupa nimeni de ei.

Link to comment
Share on other sites

Cand va aud cu "Mi-am schimbat parerea despre tine", mor. Din punctul meu de vedere nu putem caracteriza o persoana doar din acest interviu, mai ales daca nu-l cunoastem in viata reala. Stau si ma intreb, ce parere ati fi putut sa va faceti despre el inainte sa vizionati acest interviu =)).

 

Oricum, frumos interviu, va urez amandorura succes pe aceasta comunitate dar si in viata reala!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.