Jump to content

HyperX lansează căştile CloudX Pro Gaming pentru consola Xbox One


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

HyperX, divizie a companiei Kingston Technology, devine partener licenţiat Microsoft pentru a produce oficial căşti pentru consola de jocuri Xbox One. Căştile HyperX CloudX Pro Gaming reprezintă prima lansare a companiei pe piaţa consolelor de jocuri: căştile se conectează direct la controllerele Xbox One Elite cu ajutorul unei mufe de 3,5 mm.


Dezvoltate conform liniei de design a seriei HyperX Cloud II, HyperX CloudX oferă reglaj pentru volum dispus pe cablu, iar pernele cu spumă cu memorie din jurul urechilor şi banda subţire din piele aduc un plus de confort în timpul jocului. Cupele ce acoperă urechile sunt optimizate pentru a reduce zgomotul ambiental şi oferi o experienţă de joc cat mai plăcută. În plus, gamerii au la dispoziţie un microfon detaşabil şi o husă rezistentă pentru protecţie la transport.


hyperx-cloud-pro-gaming-headset-51.jpg?w


“Colaborarea cu Microsoft pe platforma lor Xbox One ne permite să aducem experienţa căştilor noastre în lumea consolelor. Intrarea noastră pe piaţa de gaming a consolelor era o certitudine pentru companie, chiar din momentul lansării primelor căşti pentru PC, în urmă cu aproape doi ani. Există legături naturale între cele două companii, HyperX fiind o prezenţă puternică pe segmentul de PC-uri, în timp ce consola Xbox One oferă o conexiune profundă cu jocurile pe calculator prin intermediul aplicaţiei Xbox App pentru Windows 10”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.