Jump to content

Samsung pregăteşte anunţul unei tablete cu Windows 10: Galaxy TabPRO S


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Samsung a programat o conferinţă de presă în cadrul CES 2016 care va avea loc astăzi, 5 ianuarie, în cadrul căreia va dezvălui noi dispozitive mobile şi televizoare. Unul dintre acestea pare a fi o tabletă cu Windows 10 numită Samsung Galaxy TabPRO S, care seamănă destul de mult cu ceea ce oferă Microsoft în gama Surface Pro. Samsung a lansat în trecut sub brandul Galaxy exclusiv tablete cu Android, lucru care sugerează că acest nume va fi extins în viitor şi spre alte categorii de produse.

 

 

samsung-tabpro-s-640.jpg?width=640&heigh

 

 

Galaxy TabPRO S a fost surprins în imagini de presă scăpate de Samsung pe internet şi au ieşit la suprafaţă graţie celebrului Evan Blass (@evleaks pe Twitter). Deşi nu avem la îndemână o listă de specificaţii neoficiale, putem analiza imaginile pentru a extrage câteva detalii despre noua tabletă a companiei coreene. Este vorba despre un dispozitiv cu ecran mare (probabil cu diagonală de 12”), care vine la pachet cu o tastatură completă, cu trackpad încorporat. Tableta Samsung seamănă foarte mult cu un laptop atunci când este conectată la tastatură, însă nu pare să includă un stand pentru poziţionare pe birou. Astfel, conectarea la tastatură ar putea fi realizată printr-un mecanism care să susţină tableta în timpul utilizării.

 

 

samsung-tabpro-s-full-640.jpg?width=640&

 

 

Pot fi văzute camerele foto pe ambele părţi ale tabletei, iar profilul acesteia este foarte subţire, puţin mai mare decât dimensiunile unui jack audio de 3,5 mm. Imaginile nu includ nicio urmă de stylus (sau S-Pen cum este numit pe gama de dispozitive Samsung Galaxy Note), ceea ce sugerează că tableta probabil că nu va fi destul de puternică pentru a putea fi folosită de profesionişti, asemeni Surface Pro. Astfel, este foarte posibil ca Galaxy TabPRO S să nu aibă la bază un procesor din gama Core i de la Intel, ci mai degrabă un Intel Atom, care este de ajuns pentru funcţii de bază precum browsing, redare multimedia şi aplicaţii de birou.

Sursa: http://www.go4it.ro/tablete/samsung-pregateste-anuntul-unei-tablete-cu-windows-10-galaxy-tabpro-s-14955354/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.