Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Microsoft Surface Pro 4, cea mai subţire tabletă Surface de până acum


DerecK KIA ZEW
 Share

Recommended Posts

Microsoft a anunţat noua gamă de tablete convertibileSurface Pro 4, oferind ecran de 12.3˝ cu rezoluţie înaltă şi hardware cu 30% mai rapid decât seria anterioară.

Descrisă drept cea mai subţire tabletă Surface de până acum, Surface Pro 4 dispune de un ecran cu 60% mai mulţi pixeli decât modelul anterior, protejat sub un strat de sticlă care aduce imaginea la doar 0.4 mm sub nivelul degetelor, oferind unghiuri ample de vizibilitate şi claritate superioară a imaginilor redate folosind densitate 267ppi.

La interior găsim o configuraţie cu procesor Intel, 16GB memorie RAM şi 1 TB spaţiu de stocare. Totuşi, oficialii companiei nu precizează dacă aceasta este configuraţia standard a tabletei, sau o variantă pentru upgrade.

 

 

microsoft-surface-pro-4.jpg?width=640&he

 

 

Pachetul standard include accesoriul Type Cover, prevăzut cu tastatură chiclet şi trackpad a cărui suprafaţă este cu 40% mai mare decât la modelul anterior. Avem parte şi de un stylus reproiectat, capabil să funcţioneze până la 1 an fără a necesita încărcarea bateriei. Prevăzut cu sistem de prindere magnetic, acesta se fixează de marginea ecranului pentru transport.

Disponibile la precomandă chiar de astăzi, tabletele Microsoft Surface Pro 4 pot fi obţinute la preţuri începând cu 899 dolari.

 

 

 

 

Sursa: http://www.go4it.ro/tablete/microsoft-surface-pro-4-cea-mai-subtire-tableta-surface-de-pana-acum-14807311/

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.