Jump to content

Juniper Systems lansează tableta rugged Mesa 2


GHOSTBLADE
 Share

Recommended Posts

Tabletele nu sunt populare doar pentru nivelul de entertainment oferit, ci și pentru activități diverse, cum este viața pe un șantier de exemplu. În acest caz intervin device-urile de tip rugged pe care muncitorii și inginerii le utilizează în cele mai vitrege condiții, de la ploaie, nisip, praf, sau chiar și temperaturi extreme.

 

 

6-Chart.jpg

Juniper Systems este una dintre acele companii specializate în dezvoltarea de soluții ultra-rugged, fie ca vorbim de laptop-uri sau tablete. Cel mai nou produs din portofoliu este tableta Mesa 2, device de 7 inch ce rulează sistemul de operare Windows 10, oferind totodată protecție pentru cele mai neplăcute situații odată cu standardul de certificare MIL-STD-810G.

 

 

5-Battery.jpg

flăm că tableta este dotată cu tehnologia IllumiView ce oferă o vizibilitate de top în orice condiții de luminozitate. De asemenea, panoul adus aici beneficiază de protecție Dragontrail Glass, dar și de un strat de protecție pentru rezistență la zgârieturi. Din punct de vedere hardware, tableta va oferi 8-10 ore de autonomie, sau alte 5 ore în plus grație unei baterii externe.

 

Juniper Systems va aduce tableta Mesa 2 încă din acest prim trimestru, cu procesoare quad-core Intel la bord, dar și cu sistemul de operare Windows 10.

 

 

SURSĂ

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.