Jump to content

Samsung pregăteşte Galaxy Tab E 7.0, o nouă tabletă cu preţ accesibil


South Deeyyuu
 Share

Recommended Posts

Chiar dacă piaţa tabletelor a pierdut mult din avânt, pe măsură ce smartphone-urile cu ecrane mari au devenit tot mai populare, cele dintâi încă îşi mai găsesc utilitatea în rolul de alternativă pentru laptopul sau PC-ul clasic. Vizând de această dată gama entry-level, Samsung va lansa în perioada următoare noi modele de tablete cu ecran de 7˝.


Pregătită şi într-o versiune ˝Lite„, respectiv versiune pentru copii, tableta Galaxy Tab E 7.0 este motorizată de un procesor quad-core la 1.3GHz, ajutat cu 1.5 GB memorie RAM şi pune la dispoziţie un ecra de 7˝ cu rezoluţie HD.


samsung-galaxy-tab-e.jpg?width=640&heigh


În funcţie de buget, tableta va putea fi achiziţionată în versiune WiFi (SM-T280NZKA), respectiv versiune cu modem 4G LTE pentru acces la internet mobil (model SM-T285). Ambele variante vin echipate cu 8GB memorie internă, care poate fi suplimentată ataşând un card de memorie microSD.


Din păcate preţurile la vânzare nu sunt cunoscute, deocamdată.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.