Jump to content

ASUS prezintă Transformer Book T100HA


BaCsTaBeRR
 Share

Recommended Posts

ASUS Transformer Book T100HA este o versiune complet nouă a popularului convertibil 2-in-1: Transformer Book T100. Mai uşor, cu un profil mai subţire şi oferind o autonomie de până la 12 ore, noul dispozitiv combină puterea unui laptop cu ecran de 10.1˝ cu beneficiile unei tablete ultra-subţiri.

asus-transformer-book-t100ha-c.jpg

Transformer Book T100HA este motorizat de noua platformă ‘Cherry Trail’ de la Intel, reprezentată de un chipset Atom X5 cu CPU quad-core pe 14nm. Dispozitivul cu sistem de operare Windows 10 este oferit în patru variante de culoare - alb mătăsos, gri, bleu şi roz, acoperit cu un capac placat cu metal şi livrat cu tastatură detaşabilă. Măsurând numai 8.45 mm, tableta este cu 20% mai subţire decât modelul precedent, iar greutatea de 580 grame suficient de mică pentru a oferi un nivel de mobilitate fără compromis. Tastatura detaşabilă foloseşte taste cu mişcare scurtă de numai 1.5mm, optimizate pentru sesiunile lungi de scris, alături de un touchpad spaţios.

 

Transformer Book T100HA este prima tabletă cu Windows ce include noul conector USB Type-C, promiţând rate de transfer USB 3.0 de 10 ori mai rapide decât USB 2.0. Portul Type-C este conceput să înlocuiască în viitorul apropiat portul USB original, devenind noul standard pentru conectarea de periferice şi accesorii USB.

 

asus-transformer-book-t100ha.jpg

Recomandat celor care nu doresc să transporte două echipamente voluminoase, noul model Transformer Book T100HA propune un bun echilibru între mobilitate şi flexibilitate, obţinut fără a sacrifica performanţa şi autonomia bateriei, estimată la 12 ore. Reîncărcarea acumulatorului se face mai rapid cu ajutorul tehnologiei ASUS BoostMaster, obţinând până la 90 de minute de funcţionare cu numai 15 minute de încărcare. Pentru şi mai multă flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat de la o baterie externă prin intermediul portului micro USB. În cazul puţin probabil în care 12 ore de autonomie nu sunt suficiente, utilizatorii pot prelungi orele de funcţionare prin folosirea unei baterii externe.

asus-transformer-book-t100ha-b.jpg

Transformer Book T100HA vine cu Microsoft Office Mobile preinstalat, oferind utilizatorilor acces imediat la aplicaţiile Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile şi OneNote. Noul model va fi disponibil în România începând din luna octombrie la preţuri între 1699 - 1999 Lei.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.