Jump to content

Asus implementeaza AdBlock Plus


BAWZIE
 Share

Recommended Posts

Pentru a usura putin navigarea prin browser-ul integrat pesmartphone-urile si tabletele proprii, Asus a anuntat o colaborare cu AdBlock Plus, in urma careia va preinstala pe dispozitivele sale cunoscuta extensie de blocat reclamele. Mai mult, aceasta va fi din start activata.

Conform declaratiilor Asus, peste 15 milioane de utilizatori folosesc browser-ul integrat. Deci ar avea de castigat de pe urma unei asemenea masuri. Pe de alta parte, probabil mult mai multi oameni care platesc sau promoveaza reclame online vor avea de suferit de pe urma acestei masuri. Care ar putea inspira si alti producatori la initiative similare.

Este clar ca s-a ajuns aici din cauza reclamelor extrem de acaparante, care se intind peste intreg site-ul, deschid pagini noi la orice click, au continut audio sau chiar blocheaza site-ul gazda pana cand vizitatorul nu urmeaza o serie de pasi prestabiliti. Si din cauza lor platesc si reclamele simple si deloc deranjante. Suntem siguri ca un baner intr-un colt al paginii nu a suparat pe nimeni, si am depasit demult vremurile cand conxiunea la Internet era atat de lenta incat orice bit in minus era binevenit.
adblock-plus.gif

Sursa: arenait.net

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.