Jump to content

Audicus Solo este gadgetul cu care îți auzi prietenii mai bine


Jeloreonne
 Share

Recommended Posts

Audicus_Solo_iPhone-1170x644.jpg
Pentru circumstanțele în care vă aflați la un eveniment aglomerat și nu prea vă auziți partenerul de dialog, Audicus Solo s-ar putea să fie soluția perfectă.
Aparent, Audicus Solo este foarte similar estetic cu un aparat auditiv, el face parte însă dintr-o cu totul altă familie de aparate nouă creată. Intitulat PSA sau Personal Sound Amplifier – amplificator personal de sunet, dispozitivul este destul de original în ceea ce privește funcționalitatea și scenariile în care v-ar putea face viața mai ușoară.
În primul rând, cei de la Audicus, compania responsabilă de micuțul aparat, ține să facă foarte clară distincția între aparate auditive și Personal Sound Amplifier. Primul dintre cele două, în majoritatea cazurilor, este eliberat doar pe bază de rețetă și trebuie să fie purtat în permanență. Un PSA, în schimb, este menit să fie purtat ocazional, la evenimente sau în circumstanțe în care zgomotul mare dintr-un club, de la o petrecere sau de la o lucrare în construcții nu vă permite să comunicații în condiții optime cu cei din jur.
Audicus Solo se instalează foarte ușor și este suficient doar să-l inserați în ureche și să-l porniți. Opțional, puteți folosi o aplicație de smartphone care amplifică semnificativ utilitatea aparatului. Aceasta din urmă vă permite să activați rapid diverse profile pentru diverse scenarii. În contextul în care alte dispozitive din familia PSA-urilor sunt create pe o matriță unică, aces grad sporit de flexibilitatea s-ar putea să atragă atenția doritorilor. În cazul în care folosiți căști over-ear pentru anularea zgomotului de fond, creatorii Audicus Solo au ținut să menționeze că acest gadget poate funcționa în tandem cu ele. Prețul pentru Audicus Solo PSA nu este unul foarte mic la 400 de dolari, dar dacă întâmpinați deseori situații în care v-ar putea ajuta, ar fi păcat să nu-l folosiți. Pe website-ul producătorului puteți finaliza o comandă sau puteți obține mai multe detalii despre produs.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.