yakiM Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 (edited) Edited July 19, 2010 by Opi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 (edited) Pfff ce frumoasa'i Ia zi ochii aia sunt ai ei sau i.ai modificat tu?! Oricum frumoasa pretenutza ai Edited July 12, 2010 by SmitHson Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsaSSinuL1 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Ce faci ma pui poze cu prietena ta la creatii ? Frumoase efectele gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krysty Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Tare imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Bloo Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Sunt frumoase creatiile ! Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WsT Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Frumoasa.Ea ma,nu poza. Defapt...amandoua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 ms pentru cele spuse * Ochii i-am editat eu,defapt ochii ei sunt caprui o iubesc totusi 3 ani avem impr New creation's 1 2 3 4 Pareri/critici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Esti la inceput...Verticalu' e ceva mai reusit dar 95% nu-i facut de tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 ce nu e facut de mine wa? tu esti cum nu e facut de mine mah cei cu tine,am urmat tutoriale,tie ciuda termina cu chestiile astea Cateva din resurse,ca mi-am reinstalat windows si majoritatea le-am pierdut,chiar si lucrarile salvate ps.file,ca iti trimiteam sa vezi. http://img.b-zone.ro/images/00782355675059474778.jpg http://img.b-zone.ro/images/37666263402499229328.jpeg http://img.b-zone.ro/images/61026029298902764666.gif Ai o ciuda in tine ca nu stii ce e cu tine, in primul rand eu ma ocup de PS si stau ore intregi la tutoriale,asa ca mai taci din gura,si vezi-iti de treaba ta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Gj cristi, app sooper tare poza cu prietena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Unde nu scri numele Opi,alea le gasiti la cereri,care le-am facut ptr cei care au facut cerere. New: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Pareri/critici ? * Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 pareri critici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 OFF:Ai grija cu double post. ON:La lucrarile tale nu am vazut nici nici o lucrare cu efecte integrate bine. La text , ai mari probleme cu integrare , eu zic sa la-si textul pentru o perioada. La cea cu Lupul ala , borderul e mult mult prea mare. Ai grija , si bafta pe viitor , sper sa mai inveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 ok...am sa urmez ce mi'ai zis,doar ca eu nu lucrez de mult timp cu PS 2 sapt,cred ca am facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 (edited) New: Pareri/critici ? Edited July 17, 2010 by Opi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 (edited) Gyo esti chiar....? 1.A intrat cu TeamViewer la mine in Pc si mi-a facut o creatie Deci Se pricepe nu zi u ca 95% e rip Taci..u vb uite ce diferenta e intre tine si el Creatiile lui Opi: Creatiile lui Gyo: Trageti voi concluzia Deci Gyo esti slab in Photoshop Opi e foarte bun asa ca taci! On: U pui un Stock si pui in Cadre in Photoscape atat faci u ________________________________________________________________________________ ____________ Bv frumoase creatiile Opi tine-o tot asa si nu asculta ce zic altii! Edited July 17, 2010 by WesLey Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 (edited) New: V1 V2 Edited July 17, 2010 by Opi Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzZi Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Ai iesit frumos buna treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 New: For Wesley: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 New: Pareri/Critici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Gyo esti chiar....? 1.A intrat cu TeamViewer la mine in Pc si mi-a facut o creatie Deci Se pricepe nu zi u ca 95% e rip Taci..u vb uite ce diferenta e intre tine si el Creatiile lui Opi: Creatiile lui Gyo: Trageti voi concluzia Deci Gyo esti slab in Photoshop Opi e foarte bun asa ca taci! On: U pui un Stock si pui in Cadre in Photoscape atat faci u ________________________________________________________________________________ ____________ Bv frumoase creatiile Opi tine-o tot asa si nu asculta ce zic altii! Ma baiatule tu te crezi la tine acasa ? Crede-ma o singura data daca mai comentezi sau faci post aiurea , o sa ai probleme.Crezi ca nu stiu cine esti , stiu foarte bine , si eu zic sa stai calm , sa nu mai ai probleme iar si iar. Pui creatii urate de a lui Gyo si pui creatii bune de a lui Opi.Pune ultimele creatii lui Gyo sa mai vedem. Nu cred ca esti in masura sa , ii iei pe toti la intrbari si sa compari ce si cum.Ti-am zis o singura data.Nu e ultima oara cand iti zic.Treaba ta. ON: Imi cer scuze pentru OFF , dar nu pot sa ma abtin sa vad asa ceva , oh doamne . Ai grija la double post , ti-am mai zis , cand revi cu o creatie noua , si nu a mai postat nimeni , dai edti la ultimul topic. Ti-am mai zis ai grija la integrarea efectelor , mai bine lasi textul pentru o perioada , pentru ca nu prea sti cum sa integrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yakiM Posted July 17, 2010 Author Share Posted July 17, 2010 New: Sper ca sunt bune efectele integrate,si textul integrat Pareri/critici ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebell Posted July 17, 2010 Share Posted July 17, 2010 Gyo esti chiar....? 1.A intrat cu TeamViewer la mine in Pc si mi-a facut o creatie Deci Se pricepe nu zi u ca 95% e rip Taci..u vb uite ce diferenta e intre tine si el Creatiile lui Opi: Creatiile lui Gyo: Trageti voi concluzia Deci Gyo esti slab in Photoshop Opi e foarte bun asa ca taci! On: U pui un Stock si pui in Cadre in Photoscape atat faci u ________________________________________________________________________________ ____________ Bv frumoase creatiile Opi tine-o tot asa si nu asculta ce zic altii! pot sa stiu si eu ce inseamna asta wesley? deja ai intrecut masura. ON: opi citeste tutoriale , incearca, sa pui gm ( gradient mapurile ) pe soft, color, linear dodge u nush cum le pui ca, culorile tale sunt sterse nu sunt culori vi frumoase . Da la ultima e mai bunicel fata de ce am vazut mai sus=)) textu 2 trb sa il faci mai apropiat de primu. si la lucrarea asta mergea un cliping mask. SUrsa de lumina este falsa. SUCCES SI astept noi creatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllexFTW Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 (edited) New: Sper ca sunt bune efectele integrate,si textul integrat Pareri/critici ? E prea simpla nu ai integrat nimic si efecte arunca-te foarte aiurea. Edited July 18, 2010 by AllexFTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
christiaN Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Iti spun intr-un cuvant. " O lucrare nereusita " , nu vrei sa ma asculti , uite ce se inampla. Nu ti-am spus-o doar eu , uite si Alex e de acceasi parere.Asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts