Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Problema Laptop Dell Inspiron N5110.


Radu69
 Share

Recommended Posts

Am o problema cu laptop-ul. In ce consta problema? Intr-o dimineata ma jucam si eu linistit si am observat ca atunci cand apas pe w se apasa de mai multe ori, eu fiind un baiat destept, am dat doi pumni in laptop si dupa n-a mai mers de loc, apoi n-a mai mers nici tasta A, dupa a inceput sa faca fite, de ex: cand apasam pe z se punea ''z557**/'' and other bullshits like that. L-am stins, iar urmatoarea zi cand l-am pornit am vazut ca tastele mergeau, mai putin W A Q si nu stiu ce sa le fac. Sper ca ma puteti ajuta sau macar sa-mi spuneti din ce cauza e si sa-mi spuneti daca se merita sa-l duc la service sau sa-i cumpar tastatura separata?

 

Daca va intrebati cum am scris, am scris cu ajutorul tastaturii virtuale de la windows.

 

Edited by Radu Finantatoru
Link to comment
Share on other sites

Încearcă să desfaci laptop-ul să te uiți la tastatură, poate s-a „mișcat” ceva d'acolo. Nu sunt expert, însă am spus și eu o sugestie.

multumesc de p@rere, @m incerc@t s@-l desf@c si s@-l cur@t de pr@f, d@r @ fost f@il... *scriu @s@ d@torit@ t@stei @ c@re nu merge, @m scris in topic*

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.