Jump to content

Quantum Break va fi lansat şi pentru PC, iată cerinţele de sistem


CsN
 Share

Recommended Posts

quantum-break-pc-mare.jpg?width=225


Microsoft a confirmat că jocul Quantum Break al celor de la Remedy Entertainment, iniţial anunţat drept exclusivitate pentru consola Xbox One, va fi lansat şi pentru PC în aceeaşi zi cu ediţia pentru consolă: 5 aprilie 2016.

Quantum Break nu va fi disponibil însă prin mijloacele tradiţionale de distribuţie digitală a jocurilor pentru PC (Steam, Origin etc.), Microsoft optând să lanseze titlul celor de la Remedy exclusiv prin intermediul Windows Store-ului din Windows 10. Cu alte cuvinte, dacă nu aveţi cea mai recentă versiune a sistemului de operare de la Microsoft, precum şi un cont Microsoft (Xbox Live), nu veţi avea acces la versiunea pentru PC a jocului.


https://www.youtube.com/watch?v=d4or8YE-6P4


De asemenea, veţi avea nevoie de următoarea configuraţie pentru a rula Quantum Break pe PC:

Cerinţe minime:
OS: Windows 10 (64-bit)
DirectX: DirectX 12
CPU: Intel Core i5-4460, 2.70GHz sau AMD FX-6300
GPU: NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD Radeon R7 260x
VRAM: 2 GB
RAM: 8 GB

Sistem recomandat:
OS: Windows 10 (64-bit)
DirectX: DirectX 12
CPU: Intel Core i5 4690, 3.9GHz sau echivalentul AMD
GPU: NVIDIA GeForce GTX 970 sau AMD Radeon R9 390
VRAM: 4 GB
RAM: 16 GB

Sistem recomandat pentru setări video Ultra:
OS: Windows 10 (64-bit)
DirectX: DirectX 12
CPU: Intel Core i7 4790, 4GHz sau echivalentul AMD
GPU: NVIDIA GeForce GTX 980 Ti sau AMD Radeon R9 Fury X
VRAM: 6 GB
RAM: 16 GB

Mai mult, începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Această ofertă nu va fi valabilă în cazul exemplarelor fizice ale jocului Quantum Break. În schimb, cei care aleg această variantă, vor primi în pachetul jocului şi un cod de download pentru versiunea Xbox 360 a lui Alan Wake (plus pachetele DLC The Signal şi The Writer), precedentul joc al celor de la Remedy Entertainment.

Dacă plasaţi o precomandă pentru ediţia fizică a jocului Quantum Break pentru Xbox One veţi primi şi un cod de download pentru Alan Wake's American Nightmare de Xbox 360. Ambele jocuri pentru Xbox 360 vor fi jucabile pe Xbox One prin intermediul funcţiei de backwards compatibilty.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10). Jocul va fi inclus alături de Alan Wake, în versiuni digitale, într-un bundle cu o consolă Xbox One de culoare albă, cu capacitate de stocare de 500GB, la un preţ echivalent cu 349$.


quantum-break-5.jpg?height=360&width=640


quantum-break-7.jpg?height=360&width=640


Sursa: http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/shooter/quantum-break-va-fi-lansat-si-pentru-pc-iata-cerintele-de-sistem-15076871

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.