Jump to content

Far Cry Primal - cum a fost recreată Epoca de Piatră


CsN
 Share

Recommended Posts

far-cry-primal-mare.jpg?width=225


Ubisoft a lansat un material video extins care explică câteva dintre elementele ce stau la baza noului joc Far Cry Primal. Spre exemplu, ştiaţi că acţiunea jocului se va desfăşura în regiunea geografică în care se află azi România? Ştiaţi că Ubisoft, cu ajutorul unor specialişti lingvişti, au recreat un limbaj străvechi special pentru acest joc? Ştiaţi că actorii ce-şi împrumută vocile personajelor din Far Cry Primal au trecut prin numeroase sesiuni de antrenament înainte de înregistrările propriu-zise? Despre toate aceste şi mai multe puteţi afla vizionând clipul de mai jos.


Far Cry Primal este primul joc al seriei a cărui acţiune are loc în Epoca de Piatră. Eroul Takkar este un vânător experimentat, unul dintre puţinii supravieţuitori din tribul său, povestea jocului urmând să se desfăşoare în tărâmul Oros, cu peste 10 000 de ani înaintea erei noastre. Takkar va încerca să salveze tribul Wenja de ameninţările venite din partea canibalilor Udam, conduşi de sălbaticul Ull, precum şi de tribul Izila, adoratori ai focului, conduşi de preoteasa Batari.

Far Cry Primal va fi lansat pe 23 februarie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4 şi Xbox One. Ediţia pentru PC va fi disponibilă o săptămâmă mai târziu, pe 1 martie 2016. Până atunci, vă invităm să aruncaţi o privire si la clipurile de mai jos, unde diferite persoane implicate în procesul de producţie a jocului răspund la câteva întrebări legate de Far Cry Primal.







Sursa: http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/diverse/far-cry-primal-cum-a-fost-recreata-epoca-de-piatra-15080740

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.