Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Tom Clancy's The Division - PC gameplay la 60fps


CsN
 Share

Recommended Posts

tom-clancy-division3-mare.jpg?width=225


Ubisoft a lansat un nou trailer pentru Tom Clancy's The Division, de această dată realizat în întregime cu ajutorul secvenţelor capturate din versiunea pentru PC a jocului. Pe lângă framerate-ul de 60 de cadre pe secundă (alegeţi opţiunea maximă de calitate pentru a vă bucura pe deplin de ceea ce are de oferit clipul), acest nou trailer scoate în evidenţă câteva dintre efectele grafice ce vor fi prezente în această ediţie a jocului: ceaţă volumetrică, iluminare globală dinamică, distrugerea mediului înconjurător, efecte meteorologice realiste sau reflexii în timp real.


Tom Clancy's The Division este un hibrid de third person shooter şi RPG, ce se desfăşoară exclusiv în mediul online şi are la bază motorul grafic Snowdrop, dezvoltat de studioul Massive Entertainment special pentru acest titlu.

Tom Clancys The Division va fi lansat pe 8 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.


tom-clancy-division-pc-60.jpg?height=337


Sursa: http://jocuri.go4it.ro/stiri-si-articole/shooter/tom-clancys-the-division-pc-gameplay-la-60fps-15088472

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.