Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Părere PC


Recommended Posts

Nick: TiganulAuriu

Buget: 1300 lei

Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): -

Aveti nevoie de monitor?: nu

Aveti nevoie de periferice?: -

Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: gaming

Cand planuiti sa faceti achizitia (ZZ/LL/AAAA)?: când o să aflu o părere despre el

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: da

Alte precizari: http://www.altex.ro/sistem-it-myria-style-v20-amd-a8-6600k-pana-la-4-2ghz-8gb-1tb-amd-radeon-hd-8570d-ubuntu( dacă este bun o să îi bag windows 7 cu 64 biți )

 

Întrebarea cea mare este câte fps-uri ar scoate în majoritatea jocurilor + Samp.

Link to comment
Share on other sites

Nu se merita sa iti cumperi acel pc. Are placa video integrata.

Uite asta http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/home-1540-intel-pentium-g3260-4gb-ddr3-500gb-hdd-r7-360-nitro-wi-fi/e cel mai bun pc pana in 1470 de lei. Va mai trebui sa mai strangi inca 170 de lei si vei putea juca pe el chiar si gta 5 pe medium :)

Link to comment
Share on other sites

Cred ca o sa iti mearga sa:mp in 50-60 fps-uri. Nu este chiar cel mai bun , dar acum daca acela este bugetul merge acel pc.

Link to comment
Share on other sites

@@South TiganulAuriu, Uite un pc care se incadreaza in bugetu tau si e mai bun decat cel pus de tine deoarece are placa video dedicata http://www.altex.ro/sistem-it-myria-gameon-v10-amd-athlon-x2-340-3-2ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr3-linux. Oricum , cel mai bine ar fi sa mai strangi inca 170 de lei si sa iti cumperi pc-u asta http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/home-1540-intel-pentium-g3260-4gb-ddr3-500gb-hdd-r7-360-nitro-wi-fi/ .

Edited by Vlad
Link to comment
Share on other sites

@@South TiganulAuriu, Sincer sa fiu iti recomdat calculatorul asta ( http://vanzari-calculatoare-ploiesti.ro/Calculator-Gateway-DT50) dar cu conditia sa schimbi placa video cu asta ( http://vanzari-calculatoare-ploiesti.ro/componente/placi-video/Placa-Video-Ati-Radeon-Saphire-R7-250) sau cu una mai performanta. Din cate am mai cautat pe net firma este una buna care nu se ocupa cu "scamatorii".

Edited by KoDeax
Link to comment
Share on other sites

Topic closed - INACTIV


:topic_closed: :topic_closed:


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.