Jump to content

Taste FN și F


Recommended Posts

Nume: Shanony

Ce problema ai?: Mai jos.

O scurta descriere a situatiei: Mi-am cumpărat un laptop nou, Dell. Și tastele FN sunt principalele pe tastele de sus, adică ca să accesez tastele F1,F2,F3 etc. trebuie să apăs FN+F1,F2,F3 etc., adică nu este ca pe celelalte laptop-uri, apeși direct pe F1, etc.

 

Mai pe românește: F5 este folosit pentru a da refresh la pagină. Ca să folosesc F5-ul, trebuie să apăs FN + F5. Nu să apăs F5 direct. Dacă apăs pe F5 direct, îmi crește luminozitatea la laptop, care această funcție este FN, adică ar trebui să fie pe FN+F5 pentru luminozitate. Și F5 pentru refresh pe principal.

 

Cum le schimb ordinea? Adică F1,F2,F3, etc. să fie pe principal, și FN+F1,F2,F3, etc. să fie pe „secundar”?

Screenshot: -

Alte precizari: -

Link to comment
Share on other sites

@@Shanony, Daca pe tastatura ai un beculet verde aprins (acest ''beculet'' nu e pe toate tastaturile) ai activata optiunea ''functii standard'' mai exect problema ta. La mine pe tastatura este FN+ 10 = pentru a schimba functiile intre ele (cauta pe tastele F10/F11 ca o mica grila patrata), si apasa FN si acea tasta. Cand ti s-a stins beculetul totul revine la normal. Astept mention sa imi zici daca ti-a mers.

Link to comment
Share on other sites

Topic closed - INACTIV !!


:topic_closed: :topic_closed:


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.