Jump to content

Coduri, Moduri / Cheats, Mods & Punishment Poll


Kelton
 Share

Old Punishment Logs  

1211 members have voted

  1. 1. Doriti stergerea logurilor cu sanctiuni mai vechi de 1 an? / Do you want the removal of punishment logs oldar than 1 year?



Recommended Posts

Sună interesant, DAR mai există şi jucători cărora nu le pasă de sancţiuni şi fac atât de mult rău încât primesc ban, iar după expirarea lui o iau de la capăt.

O adăugare ar putea fi: să se şteargă logurile mai vechi de un an doar dacă acestea sunt în număr de maxim 10, de exemplu; sau să se şteargă doar 10 la fiecare 12 luni.

Link to comment
Share on other sites

Foarte bune noile imbunatatiri, multe persoane care au sanctiuni mai vechi de un an(RPG1, 2, 3), ar trebui sa fie sterse, iar cea cu modurile este foarte buna sa putem baga modurile noastre care reduc din lag-ul avut, dar acest mod:

moduri care modifică vremea sau timpul doar ca aspect vizual (always night/day și altele), nu parea prea corect fata de toti, ofera un avantaj foarte mare la always night/day.(Mai mult day, la war-uri cu mafiotii).

Link to comment
Share on other sites

Ar fi fain sa se stearga automat sanctiunile, ai dreptate, toti gresesc, si in loc sa ne facem cont nou, putem liber activa pe cel principal, pana sanctiunea se va sterge din log.

Link to comment
Share on other sites

Am votat da pentru stergerea sanctiunilor, pare o idee buna, mai ales daca ai erau din 2012 si nu stiai cum se face pe samp etc.

Iar in legatura cu modurile, e foarte bine, mai ales cu Always Day deoarece stim cum e la HQ RDT cand e seara si nu ai Brigtness( cred ca asa se scrie ) cu 2 linii.

 

Link to comment
Share on other sites

Sa e sterga logurile dar doar daca are 2 3 (in ideea ca era nab si nu stia ce face) nu 10 sanctiuni pt acelasi motiv, e clar ca a vrut. Iar cu modurile e buna ideea, mereu am vrut sa pot folosi un timecyc pentru o grafica mai frumoasa.

Edited by South Kaine
Link to comment
Share on other sites

Ideea cu ștergerea automata a sanctiunilor mai vechi de 1 an mi se pare ok, totuși ban log-ul ar trebui să rămână acolo permanent.

Legat de moduri, nu cred că ar trebui modificat nimic, părerea mea.

Link to comment
Share on other sites

Şi totşi, ceva moca pe B-Zone! :))

 

Kelton, să răspunzi la întrebarea mea (aflată pe prima pagină).

 

Nu uita de adăugarea fps-urilor la [/id]. Ai putea adăuga şi "Ping", ca în poza de mai jos. Nu s-a făcut propunere în legătura cu asta. Sper să adaugi după ce vezi acest post.

 

 

KELTONAS.png

 

PS: Tymecic înainte era legal!

Edited by South Max
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.