Jump to content

Coduri, Moduri / Cheats, Mods & Punishment Poll


Kelton
 Share

Old Punishment Logs  

1211 members have voted

  1. 1. Doriti stergerea logurilor cu sanctiuni mai vechi de 1 an? / Do you want the removal of punishment logs oldar than 1 year?



Recommended Posts

Deci, după toate cele spuse, timecyc-ul este acum LEGAL ? (mă refer la cel cu ceată, cel care îți face cer-ul negru, etc?)

 

 

 

VREAU UN RĂSPUNS CONCRET VĂ ROG FRUMOS, NU VREAU SĂ MĂ TREZESC CU BAN, NU AM ÎNȚELES ÎN TOTALITATE FAZA CU MODURILE, MERSI, DRAGILOR!:*

Link to comment
Share on other sites

Sa se stearga logurile dar nu si cele legate de coduri, codatii nu se schimba, ai fost codat acu 2 ani,acu un an etc o sa fi codat tot timpul, un jucator codat trebuie sa ramana catalogat ca fiind CODAT 4ever in aceasta situatie nu exista "sa te indrepti", parerea mea.

Edited by AIM NewLife
Link to comment
Share on other sites

Chestia in sine este oke, deoarece cei ce au luat deja ban pentru modurile respective, li se vor sterge logurile, asadar parerea mea este ca acest lucru ajuta pe multi, iar eu unul sunt bucuros de aceasta alegere, deoarece dupa cei ce au fost banati, sa zic asa ar fi discriminati "pai eu am luat ban pentru acel mod ilegal, el de ce nu mai i-a ban?", asa acum cu stergea logurilor, este mai corect fata de toti.

Link to comment
Share on other sites

Părerea mea ar fi cea mai bună solutie, eu de exemplu am un ban de 3 zile si un ajail, unui lideri le mai iau in cosiderare, tinând cont că am avut acum mult timp aceste sanctiuni. Sper să se adauge asa ceva pe sărvăr

 

Link to comment
Share on other sites

Ar fi intr-adevar super ca logurilor mai vechi de 1 an sa fie sterse automat din script.

Dar mai vin cu o propunere: Daca un player doreste sa-i fie sters un log de tip warn, ban, mute, ajail sau suspend (sub 1 an) sa aiba accesul de a dona pentru clear.

Link to comment
Share on other sites

Eu sincer am votat NU, de ce? Chiar daca am o gramada de sanctiuni, nu mi se pare corect sa se stearga.

Sanctiunile au fost date pentru greseli, iar eu daca obtin o functie de leader, ar trebui sa stiu tot istoricul aplicantului, deoarece chiar daca el a gresit cu mai bine de 12 luni in uma.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.