Jump to content

Coduri, Moduri / Cheats, Mods & Punishment Poll


Kelton
 Share

Old Punishment Logs  

1211 members have voted

  1. 1. Doriti stergerea logurilor cu sanctiuni mai vechi de 1 an? / Do you want the removal of punishment logs oldar than 1 year?



Recommended Posts

Faza cu modurile e nasoală, așa ce rost mai are să joci rpg, când altu' are mai multe avantaje? Ideea cu ștergerea sancţiunilor e ok, dar să nu aibă peste 10, cum au spus și cei de mai sus.

Edited by Hydroponic
Link to comment
Share on other sites

 

 

What do you think?
Yes, Kelton. Its really a good Idea that If a player have an Admin punishment (ban,jail,mute,suspend,warn) more than 1 year, it should be remove. As far as 1 year is enough time for someone to realize his/her mistake.

 

Regards.

Link to comment
Share on other sites

Sunt total de acord cu aceste reguli dar sa scapati si de lagul de la war si cel de pe server si ar fi ok, pe langa asta modul aceala de ceata (timecyc) care-l folosea Beyond poate fi permis acum?

Link to comment
Share on other sites

 

 

Sa se stearga logurile dar nu si cele legate de coduri, codatii nu se schimba, ai fost codat acu 2 ani,acu un an etc o sa fi codat tot timpul, un jucator codat trebuie sa ramana catalogat ca fiind CODAT 4ever in aceasta situatie nu exista "sa te indrepti", parerea mea.

Sunt perfect de acord cu NewLife. Unele persoane nu merita sa li se curete logurile.

In legatura cu modurile e foarte buna ideea.

Link to comment
Share on other sites

Daca jucatorul a mai primit o sanctiune grava in ultimul an, sa nu se mai stearga cele de cel putin 1 an vechime. Pai, liderii nu mai pot vedea cum au fost jucatorii acum 1 an si vad doar anumite sanctiuni care n-au 1 an. Mie nu imi place aceasta idee, pai X are ban pentru hack(Dupa face rost de unban), apoi mai face ceva ia un ajail, apoi vorbeste vulgar, dar intre timp ban-ul acela face 1 an de cand a fost dat si il sterge, liderii vor vedea ca are doar 2 sanctiuni si-l crede ca a fost cuminte, cand el este .... .

Link to comment
Share on other sites

Am un cont vechi, mai bine de un an, am luat ban permanent pentru tentativa afaceri ilegale, oare si banurile permanente se sterg?

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord sa se stearga logurile dupa un an, deoarece atunci cand vor afla civilii o sa se apuce sa faca si mai mult DM, DB, sa injure etc. stiind ca dupa un an contul o sa il aiba curat ca la inceput. Merg pe principiul ca daca ai gresit, platesti. Stiai care sunt consecintele daca incalci regulamentul asa ca esti de vina.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Ba nu e asa, jucatorul terminat tot se va cunoaste, de ce? acel gen de jucator nu o sa faca ce ai zis tu, sa faca prostii apoi sa stea cuminte, gandeste-te ca el trebuie sa astepte 1 an, 1 an in care nu o sa faca dm, nu o sa vorbeasca urat, nu nimic pentru a ramane cu logu curat dupa clear, jucatorul terminat nu o sa se abtina, de ex eu am 8 mute pt spam, am luat 2-3 pe zi, la inceput, ce conta pentru mine un simplu mute? doar nu puteam sa vorbesc, nu stiam ca se "salveaza", acum am invatat sa respect 99% regulament, am alta perspectiva, ce impresie sa aiba lumea despre mine? Ca sunt spammer ?

Edited by AmbasadoruBrigadier
Link to comment
Share on other sites

Interesantă alegere, mi se pare ok să se şteargă sancţiunile după un an, mai puţin cele pentru coduri. Mult succes şi sper să se mai rezolve din neplăceri. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.