Jump to content

Cerere - Muzzy - Avatar/Logo


muzZyiwnl
 Share

Recommended Posts

Nick: Muzzy
Doresc (Avatar/Semnatura/Userbar/Logo): Avatar şi Logo.
Link către ultima cerere făcută(obligatoriu): http://forum.b-zone.ro/topic/295679-cerere-muzzy-avatar/?hl=muzzy
Imagine (obligatoriu pentru semnatura): kBYuJZu.png
Tema (In caz ca nu exista o imagine): Aş vrea ca Avatarul pentru forum să fie în genul imaginii de mai sus. Doar că să aibe rezoluţia decentă pentru forum (150x300). Aş fi schimbat eu rezoluţia dar se vedea pixelat, photoshopul nu îmi merge chiar şi luat de pe filelist, îmi zice că trebuie să îl cumpăr. Atenţie, dacă nu puteţi pune şi AK47-urile de acolo, nu este problemă. Faceţi cum ştiţi voi, vreu doar cu fontul Pricedown pentru Muzzy şi Old English Text MT pentru Green Street Bloods.

Aş vrea ca logo-ul pe care o să îl pun la signature să scrie ceva în genul.. Youtube Channel şi dacă reuşiţi să fie mai deosebit poate strecuraţi şi un Like&Subscribe sub acel Youtube Channel, fără backround.
Text: Pentru avatar: Muzzy şi să scrie Green Street Bloods exact ca în poză.

Pentru logo: Youtube Channel scris mai deosebit (font ales de voi) şi textul Like&Subscribe sub Youtube Channel.
Dimensiuni: Pentru Avatar: 150x300. Iar pentru logo nu cred că este nevoie să-l specific pentru că este doar un text, nu şi o poză.
Alte precizari: Mulţumesc pentru munca depusă.

Link to comment
Share on other sites

@@EktroSilent, Avatarul este puţin cam greşit.. Voiam fundalul lui cu o imagine din GTASA, ar fi trebuit să tai acea linie de jos de la 'M' exact ca în avatarul meu de pe Youtube. Oricum mai e timp să posteze şi alţii. În schimb logo-ul îmi place foarte mult, mulţumesc pentru el.

 

Aştept şi alte lucrări.

Link to comment
Share on other sites

 

 

@, sper sa-ti placa creatia mea:

N8wNCss.png

Este foarte reușită! Totuși mai aștept creații până topicul atinge perioada de închidere si dupa voi decide ce voi folosii. Voi acorda + la fiecare creație chiar dacă nu îmi place.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.