RaresT Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Nick: RaresT Buget: 2000 Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Periferice Aveti nevoie de monitor?: O sa imi achizitionez dupa ce imi iau PC-ul. Aveti nevoie de periferice?: Nu. Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Gaming, design, movie-making, editing, modeling Cand planuiti sa faceti achizitia (ZZ/LL/AAAA)?: 13/05/2016 Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: In limita bunului simt, nici ca masina de spalat sa nu faca. Alte precizari: Multumesc pentru timpul alocat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RISKY Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 http://www.altex.ro/sistem-it-myria-live-v30-intel-core-i3-4150-3-5ghz-4gb-1tb-nvidia-geforce-gtx-750-ti-2gb-gddr5-free-dosEste un sistem echilibrat ce se incadreaza atat in bugetul tau cat si in nevoile tale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 @@RaresT, Daca mai pui 150 de lei iti poti cumpara un pc mai mult decat ok . http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/warlock-v5-intel-i3-4170-8gb-ddr3-1tb-hdd-r7-370-windforce-2x-oc-wi-fi/ Eu zic sa mai faci o cerere peste o saptamana, preturile o sa mai scada . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 (edited) Configuratia asta e bestbuy in bugetul tau: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1769463/ @,Orice cu 4gb ram mai scump de 1000 lei este dezichilibrat acum. Cu 4gb RAM o sa te chinui si pe internet in curand... @@Vlad,Pe piese in aceeasi bani poate lua nvidia gtx 950 in loc de amd r9 370, care e mai buna cu 6-12 fps in cam toate jocurile. Edited May 5, 2016 by BdDr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Intel Core i3-6100 | Nvidia GTX 950 | 8GB DDR4 | 2TB HDD | £419.99 Intel Pentium G3258 | GTX 960 2GB | 8GB DDR3 | 1TB SSHD | £450.96 Sunt in limita bunului simt, poti sa iti depasesti cu cativa lei bugetul, si o sa fie ok. SCUZE DACA AU MAI FOST ACESTE CONFIGURATII, SUNT PE FUGA, NU AM AVUT TIMP SA CITESC TOT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 @, PC Garage au o promotie acum,primesti sursa moca daca iei cpu+gpu+mobo deci nu mai are nici un rost sursa aia din wishlist-ul tau,pe cand ar putea lua acest gtx 960 cu 4gb vram,tot in pretu ala. http://www.pcgarage.ro/placi-video/gigabyte/geforce-gtx-960-oc-windforce-2x-2gb-ddr5-128-bit-1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BadDriver aka Roberts ENBs Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 @, Asta daca ia de la PC Garage. Sunt mai scumpi fata de restul, configuratia mea a costat 4800 lei iar daca o faceam la PC Garage ma costa in jur de 5400 lei, asta ca sa-ti dai seama cat de scumpi sunt. Insa cu sursa gratis ar merita sa ia de la ei. Problema e ca wishlistul meu ii depaseste bugetul deja cu 200 lei, daca ia gtx 960 + sursa gratis depaseste 300 lei. Trebuie sa fie de acord cu asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEALERtov Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 (edited) @, Depinde de oferte,eu cand mi-am cumparat pc-ul ei erau cei mai ieftini... trebuia sa dau undeva la 5000 si l-am luat cu 4200. Iti propun un build pe platforma Skylake,care oferă tot ce ai nevoie pentru jocuri. -Procesor i3 6100,potent in jocuri; -Placa de baza in format mATX cu chipset H110,ofera tot ce ai nevoie:2 slot-uri de RAM,Sata 3,USB 3.0,header USB 3.0,daca ai carcasa cu USB 3.0 pe panoul frontal; -Placă video bună in jocuri,GTX 950,cu un preț foarte bun pentru ce oferă,implementare de la evga,cu racire single slot; -Memorie:1 modul de 8GB DDR 4,de ajuns in jocurile actuale; -Hard disk încăpător de 1TB; -O carcasă încăpătoare,cu airflow bun,2 ventilatoare preinstalate,la un preț bun; Sursa este semi-modulara de la SuperFlower de 550w care tine sistemul lejer care are o eficienta 83% * Sursa v-a fi adaugata automat cand adaugi tu componentele in cos. #wishlist Edited May 6, 2016 by Tovarasu Dealer Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Koverino Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Pentru "design, movie-making, editing, modeling" as merge pe un i7, mai precis 2600k, asta inseamna ca o sa mai ai nevoie si de un cooler. Iti vei depasii putin bugetul, dar nu vei sta foarte mult la randat. Ai de unde alege, T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts