Jump to content

[RECOMANDARE] - PC

Recommended Posts

Nick: RaresT

Buget: 2000

Componente pe care vreau sa le pastrez (HDD/CPU/Periferice etc.): Periferice

Aveti nevoie de monitor?: O sa imi achizitionez dupa ce imi iau PC-ul.

Aveti nevoie de periferice?: Nu.

Pentru ce va fi folosit PC-ul (Gaming/Office/Multimedia)?: Gaming, design, movie-making, editing, modeling

Cand planuiti sa faceti achizitia (ZZ/LL/AAAA)?: 13/05/2016

Doriti ca PC-ul sa fie silentios?: In limita bunului simt, nici ca masina de spalat sa nu faca.

Alte precizari: Multumesc pentru timpul alocat.

Configuratia asta e bestbuy in bugetul tau: http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1769463/

@,Orice cu 4gb ram mai scump de 1000 lei este dezichilibrat acum. Cu 4gb RAM o sa te chinui si pe internet in curand...

@@Vlad,Pe piese in aceeasi bani poate lua nvidia gtx 950 in loc de amd r9 370, care e mai buna cu 6-12 fps in cam toate jocurile.

Edited by BdDr

Intel Core i3-6100 | Nvidia GTX 950 | 8GB DDR4 | 2TB HDD | £419.99

Intel Pentium G3258 | GTX 960 2GB | 8GB DDR3 | 1TB SSHD | £450.96

Sunt in limita bunului simt, poti sa iti depasesti cu cativa lei bugetul, si o sa fie ok.

SCUZE DACA AU MAI FOST ACESTE CONFIGURATII, SUNT PE FUGA, NU AM AVUT TIMP SA CITESC TOT.

@, Asta daca ia de la PC Garage. Sunt mai scumpi fata de restul, configuratia mea a costat 4800 lei iar daca o faceam la PC Garage ma costa in jur de 5400 lei, asta ca sa-ti dai seama cat de scumpi sunt. Insa cu sursa gratis ar merita sa ia de la ei. Problema e ca wishlistul meu ii depaseste bugetul deja cu 200 lei, daca ia gtx 960 + sursa gratis depaseste 300 lei. Trebuie sa fie de acord cu asta.

@, Depinde de oferte,eu cand mi-am cumparat pc-ul ei erau cei mai ieftini... trebuia sa dau undeva la 5000 si l-am luat cu 4200.

Iti propun un build pe platforma Skylake,care oferă tot ce ai nevoie pentru jocuri.

-Procesor i3 6100,potent in jocuri;

-Placa de baza in format mATX cu chipset H110,ofera tot ce ai nevoie:2 slot-uri de RAM,Sata 3,USB 3.0,header USB 3.0,daca ai carcasa cu USB 3.0 pe panoul frontal;

-Placă video bună in jocuri,GTX 950,cu un preț foarte bun pentru ce oferă,implementare de la evga,cu racire single slot;

-Memorie:1 modul de 8GB DDR 4,de ajuns in jocurile actuale;

-Hard disk încăpător de 1TB;

-O carcasă încăpătoare,cu airflow bun,2 ventilatoare preinstalate,la un preț bun;

Sursa este semi-modulara de la SuperFlower de 550w care tine sistemul lejer care are o eficienta 83%

* Sursa v-a fi adaugata automat cand adaugi tu componentele in cos.

#wishlist

Edited by Tovarasu Dealer

Pentru "design, movie-making, editing, modeling" as merge pe un i7, mai precis 2600k, asta inseamna ca o sa mai ai nevoie si de un cooler.

Iti vei depasii putin bugetul, dar nu vei sta foarte mult la randat.

Ai de unde alege, T/C

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.