Jump to content

Un albanez o ia razna in timpul meciului si il loveste pe antrenorul adversarului. Ce se intampla apoi e fabulos!


Arkady
 Share

Recommended Posts

https://www.youtube.com/watch?v=y5Rj6doyxMg


Moment halucinant intr-un meci de box. Un albanez isi pierde cumpatul in timpul meciului si recurge la metode incredibile de lupta. Acesta isi musca mai intai adversarul, iar arbitrul opreste meciul.


Lucrurile se inrautatesc cand in ring intra antrenorul adversarului, enervat pe acesta pentru lipsa de fair play. Albanezul nu sta mult pe ganduri si ii aplica o lovitura care mai mult il sterge insa decat sa il loveasca. Continuarea este insa geniala. Antrenorul vine la el si ii aplica un croseu de stanga care ii inmoaie genunchii albanezului, lovitura facand deliciul fanilor pe Facebook, care il lauda pentru lovitura.


Explicatia tensiunii din ring este insa una simpla. Adversarul albanezului este sarb, iar tensiunea dintre cele doua popoare este una cunoscuta. Meciul de fotbal dintre Serbia si Albania din preliminariile pentru Euro a fost oprit dupa ce cele doua echipe s-au luat la bataie!



Sursa


Edited by RW Craym
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.