Jump to content

Manny Pacquaio a ajuns senator in Filipine


Arkady
 Share

Recommended Posts

wide1463661411.jpg



Pugilistul Manny Pacquaio a devenit senator in tara sa de origine si in viitor ar putea candida chiar pentru presedintia tarii.



Pacquaio a fost votat de 16 milioane de filipinezi si a obtinut al saptelea scor dintre cei 12 senatori noi alesi in legislativul de la Manila.


La inceputul acestui an Pacquaio declarase ca intentioneaza sa se retraga din box pentru a se dedica in intregime carierei de politician.


Potrivit legii fundamentale din Filipine pentru functia de presedinte candidatatii trebuie sa fi implinit 40 de ani la data alegerile, iar Pacquaio trebuie sa mai astepte pentru acest posibil deziderat.


In prezent acesta are 37 ani, iar urmatoarele alegeri prezidentiale la care ar putea candida sunt cele din 2022.


Pacquiao s-a exprimat public in favoarea reintroducerii pedepsei cu moartea in Filipine si a unei legi care sa favorizeze accesul la educatie pentru copiii proveniti din familiile cu posibilitati financiare limitate. Potrivit statisticilor oficiale, aproape un sfert din cei 100 milioane de filipinezi traiesc in saracie.


De asemenea, Pacquiao si-a atras rezilierea contractului de publicitate pe care il avea cu Nike dupa ce in campania electorala a facut o declaratie impotriva relatiilor dintre persoanele de acelasi sex.



Sursa


Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.