Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Playerul Google Nexus Q


MirceaM
 Share

Recommended Posts

Ieri seara, pe langa tableta Google Nexus 7, s-a mai lansat multimedia playerul Google Nexus Q. Acesta e capabil sa redea video pe televizor, tableta sau telefon direct din cloud sau de pe retea. Designul e extraterestru, dar arata foarte bine. [UPDATE VIDEO]

 

Google Nexus Q e doar o sfera neagra. Insa arata bine si e foarte desteapta. Inauntru se gaseste un computer cu doua nuclee, procesor ARM Cortex-A9 si 1 GB memorie RAM. 16 GB spatiu de stocare intern.

google-nexus-q-player-550x310.png

Se poate conecta la internet prin port ethernet sau prin Wi-Fi N. Are si bluetooth si NFC. Pe langa asta, se mai gasesc porturi audio suficiente pentru sunet surround si o mufa micro HDMI. Are si USB, dar e doar pentru update-uri si service.

Totul ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich si cantareste 923 de grame. Costa 299 de dolari, deci un pret putin cam mare pentru piata existenta.

Filmuletul de prezentare merita neaparat urmarit.

 

[s: http://www.arenait.net/2012/06/28/playerul-google-nexus-q.html ]

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.