Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Interviu #52 - zeEk. - First RPG LSSI Leader


South keNNeDy
 Share

Recommended Posts

URrmZtm.png



Am reușit să îi adresez câteva întrebări celui care se prezintă drept primul Lider Los Santos School Instructors si liderul clanului Ultras South, zeEk., căruia îi mulțumesc pentru că a acceptat invitația mea. Vă invit să vedeți ce a ieșit!



1. Salut zeEk.! Înainte de toate, te rog să ne spui cum te numești, ce varstă ai și câteva cuvinte despre tine. Cine este zeEk. de fapt?


- Salut KeNN, în primul rând doresc să îți mulțumesc pentru simplul fapt că m-ai invitat la acest interviu.


Numele meu este Roman Diomede Raymondo, am 21 de ani şi locuiesc în Județul Arad, un oraş foarte frumos iar pe această cale vă sugerez să ne vizitați Ştrandul Neptun, unul dintre cele mai mari ştranduri din Europa. Pot spune că sunt un tip liniştit, la locul lui, îmi place sportul iar adevărata mea pasiune este fotbalul.


Zeek este de fapt o companie de aplicații mobile situată în Tel-Aviv, Israel!



2. Care sunt preocupările tale în timpul liber? Cât timp îți ocupă acest joc?


- În timpul liber prefer să ies cu prietenii, să organizăm diferite activități. Acestui joc îi acord 2-3 ore pe zi în funcție de programul în care lucrez. În momentul de față sunt retras pentru o perioadă de timp.



3. Pentru început, de ce SA:MP? Cum ai aflat despre acest joc și cum ai ajuns pe această Comunitate?


- Am ales acest joc întâmplător, la insistențele unui verişor. Mi-a tot explicat cum stă treaba în acest game iar pentru că era în strânsă legătură cu viața de zi cu zi, am decis să îl instalez. Fiind plictisit de single player, am zis să caut un server online pentru a stopa monotonia si uite aşa am descoperit b-zone.



4. Care au fost primele tale impresii despre acest server la momentul în care te-ai înregistrat?


- Am fost puțin dezamăgit deoarece în acea perioadă erau foarte puțini jucători pe server. Cum nu ştiam pe nimeni, eram un simplu anonim.



5. Îți mai aduci aminte primele lucruri pe care le-ai făcut pe această Comunitate?


- Țin minte că îmi luasem licența de condus şi am mers la fermă pentru a câştiga bani. Mania fiecărui începător este să aibă munți de bani, exact la fel eram şi eu.



6. Cine sunt primele persoane care au fost alături de tine încă de la începuturile tale? Crezi că un grup de prieteni poate reprezenta un factor principal în cariera unui jucător?


- kNNr, Razvan14, SnizeL, Silidoradrian, Spintecatorul. Aceştia au fost alături de mine şi cu ajutorul lor am învățat ce este de fapt acest joc şi regulile lui. Absolut, rolul acestui joc este să-ți creezi prietenii virtuale iar cu ajutorul acestora să experimentezi adevărata valoare a acestui joc.



7. Să trecem la ceea ce ne intereseză pe toți. Toată lumea știe ca esti liderul clanului Ultras South, ne poti spune când a fost fondat acest clan?


- Acest magnific clan a fost fondat pe data de 26 Iulie 2013, în continuarea clanului anterior şi anume Natural Born [nB].



8. Povestește puțin cum a luat naștere acest proiect și de unde a pornit această inițiativă.


- Cu ajutorul a 4-5 prieteni apropiați am decis să formăm din nou un grup unit şi puternic la fel cum a fost Natural Born. Nu a fost nevoie de multă vreme deoarece toți aveam aceeaşi idee iar clanul a luat "viață".



9. Cine a fost alături de tine la începutul acestui proiect? Crezi că reușeai singur?


- PiTyK a fost persoana care m-a susținut în toată acea perioadă, în mare parte lui îi se datorează tot meritul pentru apariția clanului. Mathiew, Ander, BlackThief, Porter, Padr3, Edward_Nisan, Smith, SilviuM, Nicu_Apetrei şi mulți alții au fost baza acestui clan. Singur nu aveam cum să reuşesc, susținerea lor m-a făcut să îmi doresc ca Ultras South să ajungă un clan puternic, unit, apreciat şi cu ajutorul lor am reușit.



10. Cum a arătat începutul Ultras South? Ați avut discuții de genul "Cine să fie liderul?", "Ce nume să punem?"?


- Categoric, au fost numeroase discuții pe tema numelui, HQ-ului, cine să fie lider însă am reuşit să tratăm toate aceste lucruri cu multă grijă şi înțelegere. Pentru că majoritatea eram pasionați de fotbal, de aici a ieşit Ultras South (Ultraşii de Sud), se subînțelege.



11. Te așteptai ca acest clan sa crească atât de mult și să creeze prietenii de durată?


- La început pot spune cu toată sinceritatea că eram foarte pesimiști în privința clădirii unui grup solid şi totodată în continuitatea lui. Cele întâmplate cu Natural Born m-au pus un pic pe gânduri, sperând să nu se repete "istoria".



12. Crezi că un principal factor al continuității acestui clan este prietenia care se formează între membrii?


- Bineînțeles, fără susținerea şi ajutorul acestora, Ultras South nu era nimic. Datorită membrilor ce au făcut parte din acest clan de-a lungul timpului am progresat de la o zi la alta iar în acest moment rezultatele sunt pe măsură. Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor pentru tot ce au făcut pentru Ultras South.



13. Ai fost nevoit să renunți vreodata la o persoană importantă din clan pentru binele acestuia?


- Din păcate da, s-a întâmplat. Unul din membri n-a mai fost dorit în colectiv datorită unor conflicte minore iar la insistențele celorlalți, am fost nevoit să îl dau afară cu toate că eu nu aveam nimic cu el, am respectat decizia membrilor.



14. În momentul de față, ai lângă tine un grup de persoane care coordonează Ultras South? Dacă da, cine sunt acestea și ce te-a determinat să le alegi?


- În mare parte, membrii mei de rank 6 sunt oamenii de bază, dacă ai ajuns rank 6 înseamnă că ai o vechime considerabilă şi o experiență pe măsură. Nu am făcut niciodată diferențe, toți membrii îmi sunt prieteni, persoane foarte importante pentru Ultras South iar respectul meu pentru ei este în mod egal.



15. Ai avut un gând recent de a te retrage din acest joc și totodată din acest clan, ce te-a determinat să te gândești la o astfel de decizie?


- Cum am mai spus, acum sunt retras, serviciul şi sportul îmi rețin majoritatea timpului iar când sunt liber prefer să mă recreez decât să pierd vremea stând închis în casă.


Am deja i vârstă, am o mulțime de planuri de viitor şi doresc să le pun în practică. Am acordat suficient timp acestui joc, e timpul să trag linie şi să mă axez pe ceea ce contează cu adevărat şi anume viitorul meu.



16. Crezi că Ultras South ar putea continua la fel și fără tine? Te-ai găndit vreun moment că o eventuală plecare a ta ar creea discuții între membrii?


- Ultras South are o mulțime de membri capabili să îmi ia locul oricând. Deşi ei îmi spun că fără mine clanul nu mai e acelaşi, eu am încredere în ei că vor continua cu brio ceea ce am început eu. Chiar dacă m-am lăsat, asta nu înseamnă că nu-i mai ajut deloc.



17. Ce gânduri ai pentru acest clan în continuare?


- Gândurile mele pentru acest clan sunt să păstrez acest colectiv unic intact. Consider că grupul actual este cel mai bun de când există Ultras South şi voi face tot posibilul să nu mai pierd nici un membru deoarece fiecare este o piesă foarte importantă în acest grup.



18. Te-ai gândit să organizezi un meeting cu cei mai vechi membrii și totodată cu cei mai de bază din clan?


- Da, mi-am dorit şi îmi doresc acest lucru însă toți avem o vârstă, toți muncim, facem o facultate şi e mai greu de realizat. Singura opțiune este să ne vedem în vacanța de vară, poate mergem la mare împreună câteva zile.



19. Ce nu știm despre Ultras South?


- Ultras South este o carte deschisă, nu avem secrete, nu ascundem lucruri. De fiecare dată când avem planuri sau proiecte le anunțăm din timp pentru a înștiința membrii comunității.



20. Trecând acum peste clan, care se menține in continuare pe primul loc în topul acestora, cum ai devenit primul Lider Los Santos School Instructors?


- Am ajuns lider School Instructors Los Santos prin muncă, mi-am dorit foarte mult să pot prelua o facțiune de la 0 din toate punctele de vedere. După o perioadă foarte frumoasă petrecută în Tow Truck Company mi s-a oferit şansa unei noi provocări şi consider că mi-am făcut treaba exact aşa cum trebuia.



21. Practic, a fost nevoie de o ridicare a acestei facțiuni de la 0, te-ai descurcat?


- Pot spune că a fost foarte dificil să populez o facțiune cu 50 de oameni, norocul meu a fost că am avut-o pe Ale. lângă mine care m-a ajutat extrem de mult. Începutul a fost greu, în scurt timp mi s-au alăturat alți ultraşi de-ai mei şi deja ştiam că facțiunea era pe drumul cel bun.



22. Ai făcut vreodată o comparație între Ultras South si Los Santos School Instructors? Având în vedere că ai fost nevoit în ambele cazuri să crești ceva de la început, unde a fost mai greu?


- Nu am făcut niciodată diferențe, toți membri ultras south cât şi school instructors au avut parte de toată atenția şi respectul din partea mea în mod egal.



23. Cum ai ales persoanele alături de care ai decis să ridici facțiunea? Mai exact, subliderii.


- A fost simplu, aici m-am bazat pe încredere iar Ale. fiind întotdeauna lângă mine, susținându-mă indiferent de situație am considerat că ea este cea mai potrivită pentru a deține funcția respectivă.



24. Mulți sunt curioși cum este aceasta muncă ca Lider, ne poți povestii puțin?


- Odată cu obținerea funcției de lider vin şi foarte multe responsabilități. Practic, tu eşti vinovat pentru tot ceea ce greșesc membri deoarece nu i-ai instruit corespunzător. Din exterior pare foarte ușor dar vă asigur că nu e aşa cum pare la prima vedere.



25. Joci pe server din 2010 și ai ajuns la un nivel la care mulți nu viseaza, 158. Cum de nu ai făcut până acum parte din Staff ca Admin?


- Pot spune cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată funcția de admin deoarece toată copilăria mi-am petrecut-o pe stadioanle de fotbal. Mereu eram plecat în cantonamente, turnee în străinătate şi ni avea rost să "lupt" pentru funcția de admin iar mai apoi să fiu nevoit să renunț din cauza inactivității.



26. Ce te-a determinat să joci, iată, aproape 6 ani pe această Comunitate?


- Clanul meu Ultras South, până în 2013 am jucat din plăcere dar începând cu anul 2013, motivele pentru care am continuat să joc pe această comunitate respectiv serverul RPG1 au fost Ultras South şi Hitmen Agency. Dacă nu îmi venea ideea să înființez minunatul meu clan, probabil că nu mai eram pe această comunitate de cel puțin 3 ani.



27. După toate Update-urile recente de pe server, îți pare rău ca nu mai poți acorda mult timp acestui joc?


- Nu îmi pare rău, am ajuns la vârsta la care trebuie să am alte responsabilitați, e timpul ca noua generație să continue ceea ce noi am început.



28. Cum ți se par Update-urile din ultima perioadă?


- Fiecare update are ceva special, prin fiecare update se dorește progres iar faptul că majoritatea membrilor comunității sunt mulțumiți, înseamnă totul.



29. Ce lucruri noi de pe server îți plac cel mai mult?


- Sincer să fiu am preferat întotdeauna jocul cât mai clasic, nu pot spune că există ceva ce îmi place peste limită. Contează ca cei responsabili de aceste update-uri să aibă inițiative cât mai moderne.



30. Încercările de a scăpa de cât mai multe persoane care folosesc cheats crezi că vor da roade?


- Nu prea se văd schimbări, din păcate unii nu mai fac diferențe între lumea virtuală şi cea reală. Câștigarea unui war virtual în mintea lor înseamnă o reuşită de excepție dar de fapt e o simplă banalitate. Corect ar fii ca jucătorii banați pentru cheats să nu mai poată cumpăra unban cu gold, etc.



31. Te-ai gândit vreodată la ziua în care vei renunța la acest joc? Dacă da, cum vezi această zi?


- Se ştie că sunt retras de mai bine de o lună. E vorba de o oarecare zi, sunt un simplu jucător ce s-a jucat acest game din plăcere şi nu am nevoie de retrageri cu "onoruri militare".



32. Scurt, spune-ne în 3 cuvinte atuurile tale.


- Ambiție, seriozitate şi disciplină.



33. Ai ajuns la funcțiile pe care le deții în acest moment prin muncă, care crezi că este rețeta succesului?


- E nevoie de răbdare, cu răbdarea treci şi marea. Mulți vor funcții la scurt timp de la intrarea într-o facțiune, însă până la funcții e nevoie de muncă, e nevoie să îți laşi "amprenta" asupra acelei facțiuni pentru a putea să dovedești că într-adevăr meriți să preiei puterea.



34. Te mai vezi peste un an pe server?


- Nu pot spune ceva concret, în acest moment tot ce mă interesează este sportul. După 14 ani de fotbal, mintea mea este doar acolo şi la dorința de a prinde un contract în străinătate.



35. Ce sfaturi le poți da jucătorilor de pe serverele B-Zone?


- Jucați-vă din plăcere, acest joc este pentru relaxarea voastră. Lăsați răutățile şi tratați acest joc ca atare deoarece nu aveți nimic de caştigat de pe urma lui.



36. Ce le transmiți celor care doresc să-și încerce șansa in Ultras South?


- Trebuie să dați dovadă de seriozitate şi de un comportament curat. Suntem un simplu grup de oameni dornici de comunicare, de a crea prietenii virtuale de lungă durată. Nu suntem cu nimic mai presus decât alte clanuri, fiecare avem obiective diferite însă scopul clanului nostri este să aducem cât mai multe lucruri noi benefice comunității.



37. La final, dorești să le comunici celor care te urmăresc vreun anume lucru?


- Gura lumii vorbește, cu toate că de multe ori sunt doar minciuni. Nu credeți toate vorbele ieftine, mai bine întrebați persoana cu pricina despre ceva anume decât să luați in serios bârfele aduse la adresa lui. Vă salut şi vă doresc mult succes în ceea ce faceți



Acesta a fost interviul meu alături de zeEk., o persoană ambițioasă, perseverentă, care îmi este și un foarte bun prieten! Ascultă-i sfaturile și urmează-l!



#Logo: Geo[R]Ge


Edited by South KeNN
Link to comment
Share on other sites

Fain interviu,frumos.

Link to comment
Share on other sites

Interviu lung și frumos, am mai descoperit câte ceva despre zeEk, îl salut pe această cale, bună treabă, Ken.

 

PS. Ați scăpat câteva litere și virgule :P

Link to comment
Share on other sites

Frumos interviu, felicitari Roman, am avut ocazia sa vad ce persoana esti cu mai bine un an in urma, in Los Santos School Instructors ! :) Mult succes pe viitor si multe realizari in ceea ce ti-ai propus :)

Link to comment
Share on other sites

  • BIS aka OldNab changed the title to Interviu #52 - zeEk. - First RPG LSSI Leader
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.