Jump to content

AOC prezintă un nou monitor QHD cu un design premium fără margini


Z M A i L
 Share

Recommended Posts

AOC prezintă un nou monitor QHD cu un design premium fără margini



AOC-730x463.jpg



AOC lansează pe piață un nou monitor de 27 de inci fără margini, care face parte din gama Style. AOC Q2781PQ impresionează prin designul elegant, prin stativul asimetric, prin adiția rezoluției QHD (2560 x 1440) dar și prin absența marginilor monitorului AH-IPS. Datorită tehnologiei Flicker-FREE și ccalității superioare a imaginilor, monitorul răspunde atât nevoilor utilizatorilor nepretențioși, cât și nevoilor utilizatorilor profesioniști.


Modelul are un design modern și o calitate îmbunătățită a imaginilor rulate, pentru a impresiona utilizatorii.


Pe lângă designul elegant, monitorul extrem de subține și stativul asimetric, ecranul vine cu margini negre de 5.7 mm în stânga, dreapta și partea de sus, și o margine de 6.2 mm în partea de jos. Nu doar că arată foarte bine, dar ocupă mult mai puțin spațiu pe birou și se folosește de tehnologia de ultimă oră pentru a rula imagini de calitate înaltă. Ecranul acestui model este AH-IPS și asigură utilizatorului o experiență vizuală desăvârșită, chiar și la unghiuri de 178°, folosindu-se de culori strălucitoare cu o consistență 100% sRGB și uniformizarea acestora din orice perspectivă. Modelul Q2781PQ vine cu o rezoluție QHD (2560 X 1440 pixeli) de peste 3.6 milioane pixeli. Utilizatorii care sunt pasionați de imagine sau editarea de videoclipuri se vor bucura acum de o experiență vizuală caracterizată de claritate și calitate.


Datorită tehnologiei Flicker-FREE și multiplelor intrări video, AOC Q2781PQ devine o companie plăcută atât acasă, cât și la birou.


Utilizatorii care sunt nevoiți să petreacă un număr semnificant de ore în fața monitorului se vor bucura de tehnologia Flicker-FREE, care permite ajustarea luminozității printr-un DC backlight system și reduce, astfel, neplăcerea pe care utilizatorul o resimte în timp la nivel vizual. De asemenea, cei care sunt interesați să folosească acest monitor alături de consolele de gaming, Blu-ray sau dispozitive portabile, precum laptopul, vor putea face asta datorită numeroaselor intrări de care dispune noul model AOC Q2781PQ. Printre aceste intrări se numără DisplayPort, două intrări HDMI și D-Sub.


Fie că se află în căutarea unui monitor perfect pentru editarea de imagini, lucru de acasă sau pentru a impresiona colegii la locul de muncă – utilizatorii clasici, cei profesioniști, dar și cei pasionați de tot ceea ce înseamnă designul elegant se vor îndrăgosti de noul AOC Q2781PQ.


Monitorul AOC Q2781PQ va fi disponibil începând cu iulie 2016 la prețul recomandat de 1565 de lei. La fel ca şi în cazul celorlalte produse, AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.



Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.